Ο Τζόρνταν αποχαιρετά τον Κόμπι: Ενας από τους μεγάλους του μπάσκετ, δεν υπάρχουν λόγια

Συντετριμμένος ο αθλητικός κόσμος αποχαιρετά εναν μεγάλο του αθλήματος. EPA/LARRY W. SMITH SHUTTERSTOCK OUT




Ο Μάικλ Τζόρνταν αποχαιρέτησε με βαθύ σεβασμό έναν από τους μεγαλύτερους αντιπάλους στου στα παρκέ αλλά και φίλο του στη ζωή, τον Κόμπι Μπράϊαντ.

«Είμαι σοκαρισμένος από την τραγική είδηση του θανάτου του Κόμπι και της Τζιάνα. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν αυτά που νιώθω.

Αγαπούσα τον Κόμπι.  Ήταν σαν αδερφός μου.

Μιλούσαμε συχνά, και θα μου λείψουν αυτές οι συνομιλίες μας πάρα πολύ.

Ηταν ένας σκληρός αντίπαλος, ένας από τους μεγάλους αυτού του παιγνιδιού και μια δημιουργική δύναμη. Ο

Κόμπι ήταν επίσης ένας καταπληκτικός πατέρας που αγαπούσε βαθιά την οικογένεια΄του και ήταν πολύ περήφανος από την αγάπη που είχε η κόρη του για το μπάσκετ», ανακοίνωσε ο θρύλος του μπάσκετ.


Ο Σακίλ ο Νιλ («Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω τον πόνο μου για την απώλεια της ανιψιάς μου Τζίτζι και του αδερφού μου Κόμπι») Ο Μάτζικ Τζόνσον («κλαίω όλη τη μέρα. Είναι δύσκολο να το αποδεχτω. Ο Κόμπι ήταν ένας μέντορας του μπάσκετ) είναι μερικοί μόνο από τους θρύλους του αθλήματος που αποχαιρέτησαν συντετριμμένοι τον Μπράιαντ.

 

Την ίδια στιγμή ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε πάικτες συντετριμμένους μέσα στο παρκέ ή στους πάγκους των αγώνων του NBA,  ενώ ένας άλλος τρόπος με τον οποίο οι παίκτες λένε αντίο στον Κόμπι Μπράιαντ, στην διάρκεια των αγώνων, είναι οι παραβάσεις 8 και 24 δευτερολέπτων. Στα δύο νούμερα που φόρεσε δηλαδή ο Μπράιντ στην καριέρα του.

 

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>Hawks start the game with an 8-second violation.<br><br>Wizards then take the 24-second violation. <br><br>RIP, Kobe Bryant. <a href=”https://t.co/rUUbofrLXw”>pic.twitter.com/rUUbofrLXw</a></p>&mdash; NBC Sports Wizards (@NBCSWizards) <a href=”https://twitter.com/NBCSWizards/status/1221572906813218817?ref_src=twsrc%5Etfw”>January 26, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Με πληροφορίες από Skynews

“Ποτάμια” αγάπης για τον Κόμπι και την 13χρονη κόρη του: Θρηνεί ο αθλητικός, πολιτικός και καλλιτεχνικός κόσμος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: