Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη είχε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο αντιπροσωπεία του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, η οποία αποτελείτο από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Ιωσήφ Ιωσήφ και το Διευθυντή του ΚΥΠΕ Γιώργο Πενηνταέξ. ΚΥΠΕ




Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη είχε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο αντιπροσωπεία του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Πρακτορείο.

Η αντιπροσωπεία του ΚΥΠΕ αποτελείτο από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Ιωσήφ Ιωσήφ και το Διευθυντή του ΚΥΠΕ Γιώργο Πενηνταέξ.
Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντόνας και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Ιωσήφ παρέδωσε τρισέλιδο υπόμνημα στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, με το οποίο τον ενημερώνει για την εργασία που έχει επιτελέσει το νυν Διοικητικό Συμβούλιο του Πρακτορείου, από την ημέρα διορισμού του τον Αύγουστο 2018, τις διάφορες δραστηριότητες του Πρακτορείου, τα σχέδια ανάπτυξής του, καθώς και την περιφερειακή και διεθνή εκπροσώπηση της Κύπρου στο επίπεδο των εθνικών πρακτορείων ειδήσεων.

Τέθηκαν, επίσης, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας διάφορα ζητήματα που απασχολούν το ΚΥΠΕ, όπως η υποστελέχωση, θέματα προσωπικού, η οικονομική ενίσχυση για αναπτυξιακά προγράμματα και η ανέγερση ιδιόκτητου κτηρίου.

ΚΥΠΕ
Λευκωσία / Κύπρος

Η Κύπρος εκδίδει δύο νέα ομόλογα: Bαθμός πιστοληπτικής ικανότητας ΒΒΒ-

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: