Ντέρμπι δικεφάλων την Κυριακή: Οι αποστολές ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τη “μάχη” της Τούμπας

File Photo: Στιγμιότυπο από προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ. Photo via Twitter, @PAOKFOOTBALL




Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός Αμπελ Φερέιρα στην τελευταία προπόνηση στην Τούμπα είδε και τον Κρέσπο και τον Μαουρίσιο ν’ ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα, να περνούν τα τεστ ετοιμότητας και να τίθενται στη διάθεσή του. Αντιθέτως, ο Ομάρ Ελ Καντουρί αποκλείστηκε όπως αναμενόταν.

Μετά το τέλος της προπόνησης στην Τούμπα, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Η αποστολή της ΑΕΚ
Χωρίς τον Ντέλετιτς και τον τραυματία Γαλανόπουλο, θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί (19:30) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Μάσιμο Καρέρα συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, που αποτελούν οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αλμπάνης και Ολιβέιρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ντέρμπι από τα… παλιά στη Θεσσαλονίκη: Ενός λεπτού σιγή στο Άρης-Ηρακλής για τον νεκρό οπαδό [live]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: