Νωρίτερα η καταβολή των συντάξεων του Φεβρουαρίου: Εως 27 Ιανουαρίου οι πληρωμές

File Photo: Νωρίτερα, για να μειωθεί η απόσταση με την προηγούμενη πληρωμή, θα καταβληθούν οι συντάξεις του Φεβρουαρίου. Φωτογραφία: efka.gov.gr
Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Φεβρουαρίου 2020, μετά την απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση και του διοικητή του e-ΕΦΚΑ Χρήστου Χάλαρη.

Συγκεκριμένα, εξαιτίας της μεγάλης χρονικής περιόδου που προκύπτει μεταξύ της πληρωμής των συντάξεων Ιανουαρίου 2020, οι οποίες καταβλήθηκαν νωρίτερα, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της καθορισμένης ημερομηνίας καταβολής των συντάξεων του Φεβρουαρίου 2020, αλλά και για λόγους διευκόλυνσης των συνταξιούχων, ο κ. Βρούτσης, σε συνεργασία με τον κ. Χάλαρη, αποφάσισαν:

– οι συντάξεις των συνταξιούχων του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) που προέρχονται από τον ΟΑΕΕ, τον ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ, να καταβληθούν στις 24 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και

– οι συντάξεις των συνταξιούχων του ΕΦΚΑ που προέρχονται από τους λοιπούς φορείς και το Δημόσιο να καταβληθούν στις 27 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Δώσαμε 1,5 δισ. € το 2019 στις τράπεζες για προμήθειες, χάσαμε 100 εκατ. από τα επιτόκια

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal