Νεκρός 28χρονος που κυνηγήθηκε από οπαδούς και τον χτύπησε διερχόμενο ΙΧ στη Θεσσαλονίκη

File Photo: Για ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης κατηγορούνται επτά ανήλικοι . ΑΠΕ-ΜΠΕ




Άλλος ένας νέος προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων της οπαδικής βίας στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά πρόκειται για έναν 28χρονο υπήκοο Βουλγαρίας που βρήκε τραγικό θάνατο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr ο νεαρός άνδρας παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης μετά από συμπλοκή οπαδών αντιπάλων ομάδων στην περιοχή. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο νεαρός χτυπήθηκε από αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να διαφύγει από τη μανία νεαρών οπαδών που τον καταδίωκαν για να τον χτυπήσουν. Ο 28χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν οπαδός ομάδας της Βουλγαρίας που είναι αδελφοποιημένη με ομάδα της Θεσσαλονίκης και κατά το επεισόδιο ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων κινήθηκε αιφνιδιαστικά και επιτέθηκε σε άλλη ομάδα νεαρών, μέλος της οποίας ήταν και ο άτυχος νεαρός. Επίσης σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του thestival.gr κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα στην οδό Μαρίας Κάλλας, στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και αμέσως μετά στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.

Περισσότερα σε λίγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr και άλλες πηγές.

Σφοδρά επεισόδια στα πέριξ του ΣΕΦ πριν τον αγώνα Ολυμπιακός – Μπουντούτσνοστ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: