Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: Ο κόσμος ανάποδα, εγώ με κόκκινη γραβάτα, εσύ με μπλε

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Α) συνομιλεί με τον γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα (Δ), κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στη Βουλή, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020. ΑΠΕ- ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα δέχθηκε στο γραφείο του στη Βουλή ο πρωθυπουργός, ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο των κατ’ ιδίαν συναντήσεών του με τους πολιτικούς αρχηγούς, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για το πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ και τις διπλωματικές πρωτοβουλίες που αναπτύσσει η κυβέρνηση.

Ο κ. Κουτσούμπας, που ολοκλήρωσε χθες την επίσκεψή του στο Λονδίνο, αναμένεται να εκφράσει την κάθετη διαφωνία του ΚΚΕ στη νέα αμυντική συμφωνία Ελλάδας ΗΠΑ.

Υποδεχόμενος τον γγ του ΚΚΕ μπροστά στους δημοσιογράφους ο κ. Μητσοτάκης αστειεύτηκε λέγοντας στον κ. Κουτσούμπα: «Γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Εσύ με μπλε γραβάτα κι εγώ με κόκκινη».

Ο κ. Κουτσούμπας, από την πλευρά του, μίλησε για το ταξίδι του στο Λονδίνο, όπου μετείχε σε εκδήλωση της κομματικής οργάνωσης του ΚΚΕ. «Ενόψει της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού το ΚΚΕ οργανώνεται», σχολίασε ο πρωθυπουργός.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ Αθήνα, Ελλάδα
Κ.Τζαβάρα

Ξεφύγατε σύντροφοι του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: Κάτω τα χέρια από τους ανταποκριτές…

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal