Μήνυμα ενότητας Ιβάν στους παίκτες: Κάποιοι θέλουν να με διώξουν, δεν θα φύγω ποτέ

File Photo: O μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Photo via ΑΠΕ-ΜΠΕ




Ο ΠΑΟΚ δεν χάνει την συγκέντρωση και την προσήλωση του στον στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου Ελλάδος για μια ακόμη χρονιά.

Σε αυτό το πλαίσιο ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε με την ομάδα θέλοντας να στείλει το μήνυμα της ενότητας και της συσπείρωσης, γράφει το Έθνος. Στον ΠΑΟΚ αντιλαμβάνονται πως οι λυσσαλέες εναντίον τους επιθέσεις θα συνεχιστούν από κάποιους που φαίνεται να έχουν θέσει ως στόχο ζωής πλέον την διακοπή του πρωταθλήματος.

Όλα αυτά όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποσπάσουν την προσοχή των ποδοσφαιριστών.«Πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση και φέτος του νταμπλ. Μην φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ, το ξέρετε ότι είμαι κοντά σας, είμαι μαζί σας, όπου και αν βρίσκομαι ζω για τον ΠΑΟΚ. Κάποιοι θέλουν να με διώξουν όμως εγώ δεν θα φύγω ποτέ», μετέφερε μέσω Skype ενώ είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει με τον Φερέιρα αλλά και τον αρχηγό του ΠΑΟΚ Αντρέ Βιεϊρίνια.

ΕΘΝΟΣ

Ξένοι διαιτητές θα σφυρίξουν τους αγώνες Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ, μετά από κοινή απαίτηση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: