Mεγάλος θαυμαστής του Κρις Πάιν δηλώνει ο σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο

File Photo: Το καστ της τελευαταίας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο Once Upon A Time In Hollywood με τον σκηνοθέτη σε πρεμιέρα της ταινίας. EPA, HAYOUNG JEON




Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κουέντιν Ταραντίνο αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος του νέος ηθοποιός που εργάζεται σήμερα στο Χόλιγουντ.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο στη διάρκεια συνέντευξης στην podcast εκπομπή The Rewatchables μίλησε με θετικά σχόλια για την ταινία του 2010 “Unstoppable” και για την ερμηνεία ενός από τους πρωταγωνιστές.

“Νομίζω ότι ένα από τα συναρπαστικά στοιχεία της ταινίας είναι ο Κρις Πάιν, είμαι μεγάλος θαυμαστής του” ανέφερε ο σκηνοθέτης.

Στο θρίλερ δράσης σε σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ ο Κρις Πάιν συμπρωταγωνιστεί με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον.

“Για μένα από τους ηθοποιούς της ηλικίας του, από την ομάδα, τη γενιά αυτή, είναι ο αγαπημένος” πρόσθεσε ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Ο Κρις Πάιν έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Τζέιμς Τ. Κερκ στην κινηματογραφική σειρά “Star Trek”. Όμως ο Ταραντίνο τον ξεχώρισε στην ταινία “Unstoppable”.

Ειλικρινά,για να πω την αλήθεια, ήταν καλός σε άλλες ταινίες, αλλά όχι τόσο όσο στη συγκεκριμένη, ανέφερε.

Ο Κρις Πάιν δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Ταραντίνο, αλλά φαίνεται πως αυτό θα αλλάξει, αν ο χρόνος, ο τόπος και η ιστορία το επιτρέψουν.

“Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του” είπε ο Κουέντιν Ταραντίνο. “Οπότε αν έχω τον κατάλληλο ρόλο, θα ήθελα να τον ερμηνεύσει” σημείωσε.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: