“Λόγω γενικής απεργίας, είμαι κλειστός”: Η ανάρτηση… του Πύργου του Αϊφελ στο Twitter

File photo: Μια γενική άποψη του κήπου του Τροκαντερό με τον Πύργο του Αϊφελ να δεσπόζει. Παρίσι, Γαλλία. EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON




Απογοητεύοντας χιλιάδες τουρίστες, το σύμβολο του Παρισιού κι ολόκληρης της Γαλλίας, έκλεισε λόγω των μαζικών διαδηλώσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη κατά της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος.

Κι άλλα αξιοθέατα του Παρισιού, όπως οι Βερσαλίες και το Μουσείο του Λούβρου προειδοποίησαν για πιθανές διακοπές λειτουργίας.

Το Λούβρο, μάλιστα, προ ημερών, έμεινε για λίγες ώρες κλειστό, με αποτέλεσμα να προκληθεί πραγματικός πανικός στους εκατοντάδες συγκεντρωμένους τουρίστες.

“Λόγω της εθνικής απεργίας, είμαι κλειστά σήμερα. Η πρόσβαση στην εσπλανάντα μου παραμένει ανοιχτή και δωρεάν”, ήταν η σημερινή ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Πύργου του Αϊφελ στο Twitter.

Η SETE, η εταιρεία που διαχειρίζεται τον Πύργο, ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των υπαλλήλων της που εμφανίστηκαν για να πιάσουν δουλειά “δεν επιτρέπει την εξυπηρέτηση των επισκεπτών με απόλυτη ασφάλεια και σωστές συνθήκες υποδοχής”, αναφέρει η εφημερίδα  Le Parisien.

Με πληροφορίες από Le Parisien

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποκάλυψε τον λόγο που ήθελε να παραιτηθεί από… Τζέιμς Μποντ

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: