Κλειστή η μία λωρίδα Λάνιας – Τριμίκλινης λόγω κατολίσθησης, κίτρινη προειδοποίηση για αύριο Θεοφάνια

File Photo: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. ΚΥΠΕ




Κλειστή είναι η μια λωρίδα του δρόμου Λάνιας – Τριμίκλινης λόγω κατολίσθησης. Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι λόγω κατολίσθησης όγκων χώματος, η μία λωρίδα του δρόμου Λάνιας – Τριμίκλινης με κατεύθυνση τη Λεμεσό έχει κλείσει, η τροχαία κίνηση διεξάγεται από τη λωρίδα με κατεύθυνση το Τρόοδος.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Στην περιοχή του Τροόδους παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη τροχαία κίνηση και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Καλούνται επίσης ,πριν από κάθε μετακίνησή τους, να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, μέσω των ανακοινώσεων της Αστυνομίας.

  • Βροχές και σφοδροί άνεμοι την ημέρα των Θεοφανίων

    Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και σφοδρούς μέχρι θυελλώδεις ανέμους την ημέρα των Θεοφανίων, εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.
    Η κίτρινη προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ από τις 08:00 αύριο μέχρι τις 21:00 της ίδιας μέρας.Σύμφωνα με την προειδοποίηση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι άνεμοι θα είναι σφοδροί μέχρι θυελλώδεις, με ένταση 7 μέχρι 8 μποφόρ. Σημειώνει ότι τα φαινόμενα αναμένεται να επηρεάσουν παροδικά κυρίως τις νότιες και δυτικές περιοχές.

 

  • Συστάσεις από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία

Νωρίτερα, η Μετεωρολογική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι την ημέρα των Θεοφανίων και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, µε βροχές, τοπικές καταιγίδες, χιόνια στα ψηλότερα ορεινά, αλλά και σε ορισμένες άλλες περιοχές των ορεινών, καθώς επίσης και πολύ ισχυρούς έως σφοδρούς ανέµους. Ωστόσο, ο µεγαλύτερος όγκος των βροχοπτώσεων αναμένεται από το απόγευμα της Δευτέρας και μετά.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβαίνει, εξάλλου, σε συστάσεις προς το κοινό όπως αποφεύγουν εξωτερικές δραστηριότητες, λόγω επικινδυνότητας από αντικείμενα, που ενδεχομένως να παρασυρθούν από τους σφοδρούς ανέμους.

ΚΥΠΕ
Λεμεσός, Λευκωσία / Κύπρος

Το αδιαχώρητο στην πλατεία Τροόδους, κλειστοί δρόμοι για λόγους ασφαλείας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: