File Photo: Η σύσκεψη με το κλιμάκιο της UEFA πραγματοποιείται παρουσία του Αρχηγού Αστυνομίας Κύπρου Μιχαηλίδη και του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα, και υπό την προεδρία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως Γιώργο Σαββίδη. ΚΥΠΕ




Σύσκεψη με αντιπροσωπεία της UEFA, πραγματοποιείται σήμερα, στις 11:30, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως της Κύπρου μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται παρουσία του Αρχηγού Αστυνομίας Κύπρου Μιχαηλίδη και του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα, και υπό την προεδρία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως Γιώργο Σαββίδη.

Το κλιμάκιο της UEFA, το οποίο ασχολείται με το θέμα της αντιμετώπισης των προσυνεννοημένων αγώνων, βρίσκεται στην Κύπρο κατόπιν πρόσκλησης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, και θα έχει συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς, τους οποίους θα ενημερώσει για τη διαδικασία που ακολουθείται για την αποστολή έκθεσης για ενδεχόμενο χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων μέσω στοιχηματισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, σε χθεσινή σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας με το κλιμάκιο της UEFA, έγινε μια παρουσίαση από πλευράς Κύπριων ανακριτών για τον τρόπο διερεύνησης των εκθέσεων που έρχονται από την UEFA, καθώς και σε σχέση με την υφιστάμενη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη συνέχεια έγινε ανταλλαγή απόψεων.

ΚΥΠΕ
Λευκωσία / Κύπρος

Στο Αρχηγείο Αστυνομίας για κατάθεση ο Παπασταύρου: Μίλησε για πρόταση εξαγοράς παιχνιδιού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: