ΚΚΕ για επίθεση σε Ιακόμπι: Η απαράδεκτη πρόταση της εισαγγελέως έδωσε “αέρα στα πανιά” της ΧΑ

File Photo: Μέλη του ΚΚΕ κρατούν σημαίες κατά τη διάρκεια ομιλίας του γενικού γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
Σφοδρή καταγγελία από το ΚΚΕ με αφορμή την επίθεση Χρυσαυγιτών κατά του δημοσιογράφου της Deutsche Welle, Θωμά Ιακόμπι το βράδυ της Κυριακής στο Σύνταγμα.

«Η δολοφονική επίθεση από ομάδα Χρυσαυγιτών στο δημοσιογράφο της Deutsche Welle, Θωμά Ιακόμπι, ο οποίος συνεχίζει να συνεισφέρει στην ανάδειξη του εγκληματικού χαρακτήρα της ναζιστικής οργάνωσης, δεν είναι μόνο καταδικαστέα,αλλά και απόδειξη ότι σήμερα “αέρα στα πανιά” της δολοφονικής δράσης της Χρυσής Αυγής, έχει δώσει η απαράδεκτη πρόταση της εισαγγελέως, στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης, για την απαλλαγή της ηγεσίας και των στελεχών της από τα βαριά αδικήματα, για τα οποία κατηγορούνται και η οποία ουσιαστικά τους δίνει τη δυνατότητα να επανέρχονται στη δολοφονική τους δράση» τονίζει σε σχόλιό του, το ΚΚΕ.

«Τώρα πρέπει να ενταθεί η επαγρύπνηση και ο αγώνας για να απομονωθούν οι φασίστες, αλλά και για να τιμωρηθούν για τα εγκλήματα τους» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γ.Μ.
Αθήνα, Ελλάδα

Καμία απολύτως πρόοδος για την ακύρωση του μνημονίου Τουρκίας-Λιβύης, διαπιστώνει το ΚΙΝΑΛ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal