Καταγγελία για ξυλοδαρμό εντός των φυλακών από τον 33χρονο που έκλεψε την τέφρα του 19χρονου

Ξυλοκόπησαν τον 33χρονο που έκλεψε την τέφρα. Φιλελεύθερος




Σε καταγγελία ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια στις Κεντρικές Φυλακές προχώρησε χθες ο 33χρονος ο οποίος παραδέχθηκε ότι έκλεψε την τέφρα του 19χρονου Ντένις από το όχημα των γονιών του, όταν αυτό βρισκόταν ακινητοποιημένο σε χώρο στάθμευσης στην Ακτή του Κυβερνήτη την προπερασμένη Παρασκευή, γράφει ο “Φιλελεύθερος”.

  • Χθες ο 33χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για ν’ αρχίσει η δίκη του, ωστόσο μέσω της δικηγόρου του Κάτιας Πιερούδη ήγειρε θέμα κακοποίησής του στην πτέρυγα 4Α των υποδίκων στις Κεντρικές Φυλακές. Ο 33χρονος είχε εμφανή σημάδια στο πρόσωπό του από τις μπουνιές που δέχθηκε, γι’ αυτό και το δικαστήριο ζήτησε όπως διεξαχθεί έρευνα για το συμβάν. Πειθαρχική έρευνα διενεργούν και οι Φυλακές για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το περιστατικό και γιατί δεν επενέβησαν έγκαιρα οι δεσμοφύλακες.

Πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι στην προηγούμενη φυλάκισή του για άλλη υπόθεση φέρεται να είχε εμπλακεί στην κλοπή τσιγάρων από φυλακισμένους και ίσως γι’ αυτό τον λόγο να του επιτέθηκαν. Η προκαταρκτική έρευνα φαίνεται πως αυτό έδειξε, ωστόσο θα γίνει εμπεριστατωμένη έρευνα αφού εξεταστούν και τα κυκλώματα τηλεόρασης που υπάρχουν στις πτέρυγες των Φυλακών.

Ο 33χρονος, αφότου παραδέχθηκε ότι έκλεψε την τέφρα, προφυλακίστηκε με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και αποφασίσθηκε όπως παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τη δίκη του.

Υπενθυμίζεται ότι η τέφρα κλάπηκε με άλλα αντικείμενα από όχημα ζεύγους από τη Σουηδία που ήρθε ειδικά στην Κύπρο για να τη σκορπίσει στη θάλασσα, όπως ήταν και η επιθυμία του γιου τους. Μετά την κλοπή της τέφρας, η οποία βρισκόταν σε ειδικό κουτί, το ζευγάρι από τη Σουηδία απηύθυνε δραματική έκκληση στον κλέφτη να την επιστρέψει. Ο 33χρονος λύγισε και τηλεφώνησε κλαίγοντας στη μητέρα του Ντένις, ζητώντας της συγγνώμη στα Ελληνικά. Τελικά της έστειλε μήνυμα στο κινητό λέγοντάς της πού θα βρει το κουτί.

Το κουτί εντοπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο και οι γονείς του Ντένις επέστρεψαν και σκόρπισαν στη θάλασσα της Λεμεσού τις στάχτες του γιου τους. Μάλιστα η μητέρα του 19χρονου είπε ότι έχει ήδη συγχωρέσει τον 33χρονο και κάλεσε τις Αρχές να δείξουν επιείκεια.

Φιλελεύθερος-Μιχάλης Χατζηβασίλης

Υπερχείλισαν φράγματα στην Κύπρο: Έκλεισαν δρόμοι, συσσώρευση υδάτων σε αρκετά σημεία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: