Πέντε συλλήψεις, εννέα προσαγωγές, έξι τραυματίες αστυνομικοί στο Κουκάκι: Νέα επιχείρηση στην Παναιτωλίου [video]

Καταληψίες στέκονται στην ταράτσα κτιρίου κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας για την απομάκρυνση των αντιεξουσιαστών οι οποίοι προχώρησαν σήμερα σε ανακατάληψη του κτιρίου στην οδό Ματρόζου 45 στο Κουκάκι, Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ,ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Πέντε συλλήψεις, εκ των οποίων ένα ανήλικο άτομο, έγιναν συνολικά κατά τη διάρκεια της αποψινής αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση του κτιρίου της οδού Ματρόζου, στο Κουκάκι, που ολοκληρώθηκε στις 20:30. Ειδικότερα, συνελήφθησαν τρεις άνδρες και δύο γυναίκες.

Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε σε εννέα προσαγωγές.

Σημειώνεται, ότι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Κρατική Ασφάλεια, ενώ ξεκίνησε, πριν από λίγο, νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ και στο δεύτερο κτίριο που έγινε ανακατάληψη στο Κουκάκι και συγκεκριμένα στην οδό Παναιτωλίου.

Οι αστυνομικοί επί 45 λεπτά προσπαθούσαν να ανοίξουν με τροχό την είσοδο του κτιρίου της οδού Ματρόζου 45 στο Κουκάκι όπου έγινε ανακατάληψη μετά το μεσημέρι από αντιεξουσιαστές. Οι καταληψίες πετούν τσιμεντόλιθους, ξύλα και μπογιές εναντίον των αστυνομικών-τραυματίστηκαν έξι- που προστατεύονται με τις ασπίδες ενώ χρησιμοποιούν ειδικά λέιζερ για να τυφλώνουν τους νεαρούς προκειμένου να μην μπορούν να πετούν αντικείμενα.

Το “πράσινο φως” για τις επιχειρήσεις δόθηκε από τον εισαγγελέα που βρέθηκε στην περιοχή, ενώ η όλη επιχείρηση παρακολουθείται από αέρος με τα δύο drones που διαθέτει η ΕΛΑΣ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Επιχείρηση των ΜΑΤ στο κτίριο της Ματρόζου στο Κουκάκι: Πετούν αντικείμενα οι αντιεξουσιαστές [video,photo]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: