Υπουργικός «κρίκος αγάπης» με τα χρήματα να δίνονται στην πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης στον “Πιο Αδύναμο Κρίκο”. Φωτογραφία via ΡΙΚ




Ρεπορτάζ: HELLAS JOURNAL

Σε ένα «δυνατό κρίκο αγάπης», που ενώνει πολιτικούς και πολίτες, μετατράπηκε «ο πιο Αδύναμος Κρίκος», της Κύπρου, το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς, που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Ρικ1, με νικητή, τον Υπουργό Εξωτερικών, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, με το ποσό που συγκεντρώθηκε να δίνεται για την ενίσχυση των «Μικρών Ηρώων», της πρωτοβουλίας του Λουκά Φουρλά.

Ο κ. Χριστουλίδης, με το τέλος της εκπομπή δήλωσε, ότι τα χρήματα θα δοθούν στην πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή Λουκά Φουρλά, και στους Μικρούς Ήρωες αφού «κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του τον καρκίνο».

  • «Τα χρήματα τα οποία έχουν μαζευτεί, θα δοθούν στην πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά, μια πρωτοβουλία η οποία βοηθάει συμπατριώτες μας, για να μεταβούν στο εξωτερικό. Είναι μία πρωτοβουλία που μέχρι στιγμής έχει βοηθήσει αρκετούς συμπατριώτες μας και είναι πολύ σημαντικό ότι στηρίζεται μέσα από την αποψινή εκπομπή. 

Εύχομαι το 2020 ότι καλύτερο, για την Κύπρο μας, για όλους τους συμπατριώτες μας, γενικότερα για τον κόσμο κι ελπίζω το 2020, επιτέλους να είναι η χρονιά της πατρίδας μας», είπε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Σε επικοινωνία με τη δημοσιογράφο της ιστοσελίδας μας, Έλλη Αυξεντίου, ο ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς, τόνισε:

  • «Θέλω να πω, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και Υπουργό Νίκο Χριστοδουλίδη. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος στηρίζει κάθε φορά με ένα δικό του τρόπο και την πρωτοβουλία των Μικρών Ηρώων αλλά και κάθε κοινωνική εκστρατεία. Και για άλλη μια φορά ολόψυχα τον ευχαριστώ!»

Να σημειώσουμε ότι οι οκτώ παίκτες του «Πιο αδύναμου κρίκου» που άφησαν κατά μέρος τους ενδοιασμούς και τόλμησαν να παίξουν είναι:

Νίκος Χριστοδουλίδης – υπουργός εξωτερικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης – υπουργός οικονομικών, Νίκος Νουρής – υπουργός εσωτερικών, Βασίλης Πάλμας – υφυπουργός παρά τω προέδρω , Νατάσα Πηλείδου – υφυπουργός ναυτιλίας , Σάββας Περδίος– υφυπουργός τουρισμού , Παναγιώτης Σεντώνας – αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος – διευθυντής πολιτικού γραφείου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μα τι λέτε κ. Ιωακειμίδη, συνέλθετε; “Βλέπει” πίσω απ’ όλα τα προβλήματα της Ελλάδας την Κύπρο!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: