“Υποδοχή” στον Βορίδη ετοιμάζουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ: Συλλαλητήριο στην Καμάρα την Πέμπτη

File Photo: Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Pixel, STR
Ξεχειλίζει η οργή και η αγανάκτηση στους κόλπους των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, σχετικά με την επίμαχη τροπολογία που ψηφίζεται το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ολομέλεια της Βουλής, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Οι σύνδεσμοι φίλων του ΠΑΟΚ απευθύνουν Κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 18.00 το απόγευμα.

«Η ιστορία του μεγαλύτερου προσφυγικού σωματείου είναι μια και δε θα αλλάξει ποτέ. Να είναι πάντα στις επάλξεις. Η βόρεια Ελλάδα βράζει και ο λαός του Π.Α.Ο.Κ είναι έτοιμος να σας αντιμετωπίσει άλλη μια φορά, πιο ενωμένος και δυνατός από ποτέ. Πέμπτη στις 18:00 καλούμε όλη την ΠΑΟΚτσηδικη οικογένεια σε μεγάλη ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα. Μάκη Βορίδη σε περιμένουμε στη φιλόξενη ασπρόμαυρη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Agrotica 2020», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η κατάσταση των τελευταίων 2 εικοσιτετραώρων ξεφεύγει τελείως από την ανθρώπινη λογική. Έχουμε μια εισήγηση από χθες χωρίς νομικό πλαίσιο, χωρίς σκεπτικό και αιτιολόγηση. Λογική αποφασίζουμε και διατάζουμε. Τα πολιτικά παιχνιδάκια στη μεγαλύτερη ομάδα στη βόρειο Ελλάδα και του κόσμου της είναι τόσο αστεία όσο και τα “ατυχήματα” των μαρτύρων που εξαφανίζονται. Το κράτος είναι ο Ολυμπιακός, βρώμικο και σιχαμερό. Ζούμε ένα dejavu όπως το 2018 κλέβοντας μας το τίτλο για μια κορδέλα. Το σχέδιο ήταν προαποφασισμένο. Μας πλασάρανε την πτώση του Π.Α.Ο.Κ ως αποτέλεσμα της αγοράς ενός ξενοδοχείου από τον τρίτο ξάδερφο του μπατζανάκη της θείας του ανηψιού του Σαββίδη. Νομικά το ίδιο πρόσωπο θα μπορούσε να έχει στην ιδιοκτησία του μέχρι και την ΠΑΕ Ξάνθη. Εσείς που μας το παίζετε κυβερνητικοί σωτήρες της Ν.Δ είναι πλέον ξεκάθαρο και στον πιο αδαή φίλαθλο αυτού του τόπου το τι θέλετε να κάνετε. Η ερώτηση είναι μία: Πείτε μας πόσους βαθμούς χρειάζεται ο “θρύλος” για να το πάρει.

Η ιστορία του μεγαλύτερου προσφυγικού σωματείου είναι μια και δε θα αλλάξει ποτέ. Να είναι πάντα στις επάλξεις. Η βόρεια Ελλάδα βράζει και ο λαός του Π.Α.Ο.Κ είναι έτοιμος να σας αντιμετωπίσει άλλη μια φορά, πιο ενωμένος και δυνατός από ποτέ. Πέμπτη στις 18:00 καλούμε όλη την ΠΑΟΚτσηδικη οικογένεια σε μεγάλη ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα. Μάκη Βορίδη σε περιμένουμε στη φιλόξενη ασπρόμαυρη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Agrotica 2020.

Υ.Γ: Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε.

Υ.Γ2: ΑΜΕΣΗ απομάκρυνση του εντολοδόχου Λευτέρη Αυγενάκη.

ΥΓ3: Κούλη πες αλεύρι….

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ

Καλεί τους Βουλευτές Θεσσαλονίκης στο PAOK Sports Arena ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Κάλεσμα σε όλους τους Βουλευτές της Θεσσαλονίκης για συνάντηση το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο PAOK Sports Arena, απευθύνει ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Σκοπός της συνάντησης αυτής, όπως αναφέρει ο Ερασιτέχνης, είναι η ενημέρωση σχετικά με τα τεκταινόμενα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, για τις μεθοδεύσεις που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Hellas Journal

Ανοικτή επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε Μητσοτάκη και πολιτικά κόμματα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal