Είμαι ο γιος του Κάρολου και της Καμίλα λέει 53χρονος και πάει το… Παλάτι στα δικαστήρια

Ανάρτηση φωτογραφίας του Σάιμον Ντοράντε-Ντέι στη σελίδα του στο Facebook όπου έχει ενθέσει τον εαυτό του στην βασιλική οικογένεια. Photo via Facebook@PrinceSimonCharles




Ισως υπάρχει ένα σκάνδαλο “εν αναμονή”, μεγαλύτερο από το Megxit για την βασιλική οικογένεια. Ένας 53χρονος μηχανικός, ονόματι Σάιμον Ντοράντε-Ντέι, ίσως είναι ο νέος, μεγάλος εφιάλτης για τη βασίλισσα Ελισάβετ και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ζει στην Αυστραλία και δηλώνει εδώ και χρόνια ότι αποτελεί τον καρπό του παράνομου τότε έρωτα μεταξύ του Πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα.

Όμως, δεν σταματά στους ισχυρισμούς, καθώς έφερε την υπόθεσή του ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Στόχος του είναι με δικαστική απόφαση να αναγκάσει τον Κάρολο και την Καμίλα να κάνουν τεστ  DNA κι έτσι να αποδείξει του λόγου το αληθές….

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που κινείται δικαστικώς. Ο Σάιμον Ντοράντε-Ντέι και η υπόθεσή του έχουν αντιμετωπιστεί ήδη τρεις φορές από τη Δικαιοσύνη με απόρριψη. Ομως, αρνείται να τα παρατήσει. Υποστηρίζει ότι έχει κάνει έρευνα 40 ετών που τον οδήγησε στην “αλήθεια για τους βιολογικούς γονείς του”.

Ο Σάιμον Ντοράντε-Ντέι, γεννήθηκε πριν από 53 χρονια στο Πόρτσμουθ και τώρα ζει στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Υιοθετήθηκε, όταν ήταν μόλις 18 μηνών, από την Κάρεν και τον Ντέιβοντ Ντέι. Ο ίδιος πιστεύει ότι η γυναίκα που τον έδωσε για υιοθεσία είναι η τότε 18χρονη Καμίλα Σαντ.

Ο παππούς και η γιαγιά του [γονείς της θετής του μητέρας] δούλευαν για την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο. Ο παππούς ήταν κηπουρός και η γιαγιά ήταν μαγείρισσα.

  • «Η γιαγιά μου εργαζόταν για τη βασίλισσα και μου το είχε πει ξεκάθαρα: Ήμουν το μωρό της Καμίλα και του Κάρολου», έχει πει ο Ντοράντε-Ντέι σε συνέντευξή του.

Ο 53χρονος κατέθεσε τα απαραίτητα χαρτιά στο Ανώτατο δικαστήριο λίγο πριν τα Χριστούγεννα και υποστηρίζει ότι η ιστορία του είναι «η πιο εκρηκτική υπόθεση που αντιμετώπισε ποτέ το παλάτι».

«Τους έδωσα τελεσίγραφο πριν πάω στο δικαστήριο, αλλά δεν απάντησαν. Πρέπει να μάθω την αλήθεια», λέει ο ίδιος και συμπληρώνει ότι οι υπάλληλοι του δικαστηρίου γέλασαν μαζί του όταν κατέθεσε τα χαρτιά της υπόθεσής του. Η υπόθεση, όμως, βρήκε το δρόμο της και τώρα είναι στο Σίδνεϊ, όπου και πρόκειται να εκδικαστεί.

  • Ο ίδιος ο Ντοράντε-Ντέι πιστεύει ότι στην περίφημη συνάντηση κορυφής του Σάντρινγκχαμ, όπου συζητήθηκε το Megxit, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μίλησαν και για τη δική του υπόθεση. Αυτό που ζητάει από το δικαστήριο είναι να υποχρεωθούν οι «γονείς» του να τον αναγνωρίσουν και προσθέτει ότι ο Κάρολος, η Καμίλα και η Ελισάβετ «πέρασαν χρόνια κρύβοντας την αλήθεια».

Ο Ντοράντε-Ντέι ανεβάζει συχνά στα social media, ποστ σχετικά με τις αξιώσεις του για αναγνώριση από τη βασιλική οικογένεια.

Πρόσφατα έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στο Χάρι και τη Μέγκαν, τονίζοντας τις ομοιότητες ανάμεσα στη δική τους υπόθεση και τη δική του. Ανεβάζει επίσης, συχνά, φωτογραφίες του εαυτού του και μελών της βασιλικής οικογένειας, τονίζοντας ότι υπάρχει τρομακτική ομοιότητα.

“Ξέρω πως μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά όλα είναι ελεγμένα… Είμαι απλώς ένας άνθρωπος που ψάχνει τους βιολογικούς του γονείς, και όλοι οι δρόμοι με οδηγούν πίσω στην Καμίλα και τον Κάρολο”, δηλώνει.

Ο Ντοράντεε-Ντέι φτάνει μάλιστα να αποκαλεί τον εαυτό του “Πρίγκιπα Σάιμον” όταν κάνει αναρτήσεις στα  social media και η σελίδα του στο  Facebook είναι γεμάτη από αναρτήσεις στις οποίες συγκρίνει το πρόσωπό του από την γέννησή του μέχρι σήμερα με αυτό του Κάρολου, της Καμίλα και των παιδιών τους, με ιδιαίτερη έμφαση στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον Τομ Πάρκερ-Μπόουλς [γιο της Καμίλα από τον γάμο της με τον Μπόουλς].

Αν οι παράδοξοι ισχυρισμοί του είναι αληθείς, θα πρέπει η σύλληψή του να έγινε το 1965, όταν ο Κάρολος ήταν 17 ετών και η Καμίλα 18.

Πηγή: Daily Mail

“Ντρέπομαι”, λέει ο πατέρας της Μέγκαν: “Δε βγάζει νόημα αυτό που έκαναν στη βασίλισσα”

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: