Η πρώτη έκθεση έργων ζωγραφικής της Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε γκαλερί στη Γαλλία

H Britney Spears ποζάρει ως … ζωγράφος. Photo via Twitter




Ποπ σταρ, ηθοποιός, χορεύτρια και τώρα ζωγράφος. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πρόσθεσε στις ιδιότητές της κι αυτή της ζωγράφου  δημοσιεύοντας πριν από δύο χρόνια στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο εμφανιζόταν να ζωγραφίζει.

Τώρα  διοργανώνεται η πρώτη της ατομική έκθεση σε γκαλερί τέχνης στη νοτιοδυτική Γαλλία.

.Η έκθεση φέρει τίτλο “Sometimes you just gotta play!!!!!!” από τη λεζάντα που είχε συνοδεύσει την ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2017. στην οποία αποκάλυψε την άλλη της πλευρά της, της ζωγράφου.

Η έκθεση θα διαρκέσει “μέχρι το τέλος του κόσμου” (till the world ends) από το ομώνυμο τραγούδι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αναφέρουν οι διοργανωτές της έκθεσης.

Σύμφωνα με το BBC, τα εγκαίνια θα συμπέσουν με την 21η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της τραγουδίστριας, “Baby One More Time”.

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσα έργα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα παρουσιαστούν στην έκθεση, αλλά είναι πιθανό να συμπεριληφθεί ο πίνακας με μπλε, ροζ και μοβ άνθη που πουλήθηκε σε δημοπρασία το 2017 έναντι 10.000 δολαρίων, ποσό που διατέθηκε στα θύματα της ένοπλης επίθεσης στο μουσικό φεστιβάλ Route 91 Harvest, στο Λας Βέγκας σύμφωνα με το BBC.

Άγνωστο παραμένει αν η τραγουδίστρια θα παραβρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης της Galerie Sympa στη Γαλλία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Η πρώτη εμφάνιση και η τελευταία βασιλική υποχρέωση του πρίγκιπα Χάρι μετά το Megxit

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: