Οι πρώτες εικόνες και η πρώτη εντολή του νέου Α’ ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Φλώρου στο Επιτελείο

Από την άφιξη του νέου Α΄ΓΕΕΘΑ στο Ελληνικό επιτελείο στο Στρατόπεδο Παπάγου στη Λ. Μεσογείων




Οι πρώτες εικόνες του νέου Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, μετά την απόφαση που έλαβε το ΚΥΣΕΑ, έρχονται στη δημοσιότητα και είναι από την άφιξη του στο Ελληνικό επιτελείο στο Στρατόπεδο Παπάγου στη Λ. Μεσογείων.

Γνώριμο το περιβάλλον, ο χώρος και πολλοί επιτελείς για τον Στρατηγό από την στιγμή που πριν αναλάβει τα καθήκοντα του στον Θεσσαλικό κάμπο είχε διατελέσει υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου.

Ο Στρατηγός Φλώρος μόλις χτύπησε το τηλέφωνό του και ο υπουργός τον ενημέρωσε για την προαγωγή του ευχαρίστησε και χαιρέτησε το επιτελείο του στην 1η Στρατιά της Λάρισας και ταξίδεψε στην Αθήνα για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Κατά την χθεσινή ημέρα του Σαββάτου βρέθηκε στο νέο του γραφείο στον 6ο όροφο στο ΓΕΕΘΑ αρκετές ώρες και ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα του Γενικού Επιτελείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έδωσε μια σαφή εντολή, να τρέξει με ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς το μείζον θέμα της αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων, ένας φάκελος που ουσιαστικά πολλές φορές έχει ολοκληρωθεί, έχει φτάσει ακόμη και μέχρι το υπουργικό γραφείο τρεις φορές, αλλά στη συνέχεια, Επιτελεία και όχι μόνο θέλησαν να προσθέτουν ή ν’ αφαιρούν “πινελιές” κι αυτό έχει ως συνέπεια ακόμη αυτή η αναδιοργάνωση να μην έχει φτάσει ούτε στη βουλή πόσο δε μάλλον στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας που θα την εγκρίνει ώστε να δούμε την “αλλαγή σελίδας”….

Hellas Journal – Γ.Σ.

Ποιος είναι ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος που επελέγη από το ΚΥΣΕΑ ως νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: