Η υποψήφια Πρόεδρος στα … θρανία: Η αγάπη της για τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Photo via Facebook, katerina sakellaropoulou




Με σήμα κατατεθέν το φεγγάρι του γλύπτη Παύλου Βασιλειάδη στη νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, αλλά και τις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, φιγουράρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η νέα υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, αποκαλύπτοντας την… αδυναμία στη γενέτειρά της, γράφει το Έθνος.

Στη Θεσσαλονίκη έγινε μία από τις τελευταίες συναντήσεις του Προκόπη Παυλόπουλου και της νέας υποψήφιας Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι δυο τους βρέθηκαν στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Νοέμβριο, στο πλαίσιο του επιστημονικού συνεδρίου με τίτλο «Δικαιοσύνη και Κοινωνία», τις εργασίες του οποίου άνοιξε ο Προκόπης Παυλόπουλος και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου απηύθυνε χαιρετισμό.

Οι δυο τους αντάλλαξαν θερμή χειραψία, ενώ είχαν και σύντομη συνομιλία. Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είχε ανέβει ξανά στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Μάρτιο μετά από πρόσκληση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και της Εταιρείας Μελετών Δημοσίου Δικαίου (ΕΜΑΔ).

Photo via Facebook, katerina sakellaropoulou

Η νέα υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν εισηγήτρια με θέμα «Κράτος Δικαίου και ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης», αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η δολοφονία Λαμπράκη την βρήκε στο λεωφορείο πηγαίνοντας με την μητέρας κάποια επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη.

Στο περιθώριο μάλιστα της εκδήλωσης της απονεμήθηκε ο τιμητικός τίτλος της επίτιμης προέδρου της Εταιρείας σε αναγνώριση της πορείας και προσφοράς της στη νομική επιστήμη και την ελληνική Δικαιοσύνη από τον πρόεδρο της ΕΜΔΔ Γιάννη Πιτσιώρα.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Photo via Facebook, katerina sakellaropoulou

Φίλοι και συνάδελφοι της κυρίας Σακελλαροπούλου από τη Θεσσαλονίκη, δε δίστασαν μάλιστα να αποκαλύψουν την αγαπημένη ομάδα της υποψήφιας Προέδρου, που είναι ο Άρης.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου παιδί. Photo via Facebook, katerina sakellaropoulou

ΕΘΝΟΣ

Αυτή είναι η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Η πρόεδρος του ΣτΕ κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: