“Η Ελλάδα επιστρέφει! Διπλή αναβάθμιση από Fitch και Διεθνή Διαφάνεια”, λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Χαμόγελα από τον πρωθυπουργό σε στιγμιότυπο από την παρουσία του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), στο Νταβός της Ελβετίας, από όπου και η φωτογραφία. Λίγες ώρες μετά ήρθε και η ικανοποίησή του με ανάρτησή του στο twitter για τα νέα δεδομένα από Fitch και Διεθνή Διαφάνεια. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Την ικανοποίησή του εξέφρασε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τα “καλά” νέα από Fitch και Διεθνή Διαφάνεια με διαδικτυακή ανάρτησή του.

«Διπλή αναβάθμιση για την Ελλάδα: Ο οίκος Fitch αναβάθμισε την ελληνική οικονομία, φέρνοντάς μας ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην επενδυτική βαθμίδα. Και η Διεθνής Διαφάνεια κατέγραψε για τη χώρα μας βελτίωση 7 θέσεων της στο δείκτη αντίληψης διαφθοράς. Η Ελλάδα επιστρέφει!», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο αξιολόγησης Fitch και τη βελτίωση της θέσης της χώρας στον δείκτη αντίληψης διαφθοράς της Διεθνούς Διαφάνειας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Μητσοτάκης: Το γερμανικό κοινοβούλιο υποστηρίζει τις ελληνικές θέσεις για τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: