Η αγκαλιά Μαραντόνα-Μαδούρο: Στη Βενεζουέλα για την πτώση της δικτατορίας Χιμένεθ ο Αργεντίνος

Στην συνάντηση που είχαν οι δύο τους, ο Μαδούρο εξήγησε ότι «μοιραζόμαστε τις ίδιες σκέψεις για τα διάφορα θέματα του αθλητισμού και της παγκόσμιας κατάστασης».Photo via Twitter, @NicolasMaduro




Με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, συναντήθηκε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. «Τι χαρά, να βλέπουμε και πάλι στην χώρα μας τον αγαπημένο μας Μαραντόνα. Η Βενεζουέλα είναι το σπίτι σου, φίλε και αδελφέ. Καλώς ήλθες» έγραψε ο Νικολάς Μαδούρο στoν λογαριασμό του στο twitter.

Στην συνάντηση που είχαν οι δύο τους, ο Μαδούρο εξήγησε ότι «μοιραζόμαστε τις ίδιες σκέψεις για τα διάφορα θέματα του αθλητισμού και της παγκόσμιας κατάστασης».

Απευθυνόμενος στον Αργεντινό είπε: «Σε ευχαριστούμε Ντιέγκο! Για την άνευ όρων στήριξή σου στην χώρα μας, η Βενεζουέλα σας ευχαριστεί».

«Είχα το προνόμιο να με δεχθείς στο σπίτι σου, Νικολάς Μαδούρο, με τη γυναίκα σου κυρία Φλόρες Τσιλία. Με κάνατε να αισθάνομαι πολύ άνετα», έγραψε ο διάσημος Αργεντινός στο Instagram.

«Εδώ αναπνέεις τον αγώνα και την επανάσταση. Ευχαριστώ για τη συνέχιση της κληρονομιάς του αιώνιου διοικητή, του Ούγκο Τσάβες», δήλωσε ο Μαραντόνα.

Ο προπονητής της Χιμνάσια, θα είναι στην Βενεζουέλα μέχρι αύριο και αναμένεται να παραστεί σήμερα στη μεγάλη πορεία, που σηματοδοτεί την 62η επέτειο από την πτώση της δικτατορίας του στρατηγού Μάρκος Πέρεθ Χιμένεθ, το 1958.

Τις επόμενες εβδομάδες, ο διάσημος Αργεντινός, πρόκειται να ταξιδέψει και στην Βραζιλία για να πάρει συνέντευξη από τον πρώην πρόεδρο της χώρας, Λούλα ντα Σίλβα, χωρίς όμως ακόμη να έχει επιβεβαιωθεί η ημερομηνία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μπουένος Άιρες, Αργεντινή

Πρόκριση στον τρίτο γύρο του Australian Open για την Σάκκαρη με νίκη επί της Χιμπίνο [videos]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: