Έσπασαν το αυτοκίνητο του γιου του Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια: Το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ

File Photo: Ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ




Επίθεση με στόχο το αυτοκίνητο του γιου του βουλευτή και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκου Φλαμπουράρη, εξαπέλυσαν άγνωστοι, έξω από το σπίτι της οικογένειας στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια, γράφει το Έθνος.

  • Το αυτοκίνητο βρέθηκε σπασμένο από το γιο του κ. Φλαμπουράρη, στο σημείο που το είχε σταθμεύσει έξω από το σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι δεν υπήρχε Αστυνομία στο σημείο, καθώς τους τελευταίους μήνες το σπίτι δεν φυλάσσεται, σε αντίθεση με το παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι η οικία της οικογένειας Φλαμπουράρη έχει γίνει επανειλημμένα στο παρελθόν στόχος κουκουλοφόρων με μολότοφ. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις το θέμα έπαιρνε και πολιτικές διαστάσεις. Μία από τις τελευταίες επιθέσεις είχε γίνει πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν περίπου 20 κουκουλοφόροι εκτόξευσαν μολότοφ στην οδό Βουλγαροκτόνου, χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «άθλια στοχοποίηση του Αλέκου Φλαμπουράρη, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, και καμία σχέση δεν έχουν με την οποιαδήποτε πολιτική δράση. Όσοι επιδίδονται σε αυτές τις ενέργειες, να ξέρουν ότι δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης».

ΕΘΝΟΣ

Εκκενώθηκαν τα κτίρια στο Κουκάκι: “Πεδίο μάχης” με έξι τραυματίες, έντεκα συλλήψεις [video, photo]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: