Επιβεβαίωση από την αστυνομία του Λος Άντζελες: Συνολικά εννέα οι νεκροί μαζί με τον Κόμπι και την κόρη του




Η Αστυνομική Διεύθυνση του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο πρώην σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς αστέρι Κόμπι Μπράιαντ.

Στο ελικόπτερο επέβαινε και η κόρη του Γιάννα, η οποία επίσης πέθανε.

Ο Μπράιαντ ήταν μεταξύ των επιβατών που ταξίδευαν με το ελικόπτερο. Εννέα άνθρωποι πέθαναν στη συντριβή, συμπεριλαμβανομένου του πιλότου, δήλωσε ο Alex Villanueva, ο σερίφης του Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Οι αρχές αρνήθηκαν να εντοπίσουν τα θύματα εν αναμονή της αναγνώρισης από το νόμιμο ιατροδικαστή και την κοινοποίηση των μελών της οικογένειάς τους.

Τζόρνταν για Μπράιαντ: «Αγαπούσα τον Κόμπι… »

Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του, Τζιάνα, έστειλε ο Μάικλ Τζόρνταν.

Η δήλωση του Μάικ Τζόρνταν:

«Είμαι σοκαρισμένος από τα τραγικά νέα για τον θάνατο του Κόμπι και της Τζιάνα Μπράιαντ. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που αισθάνομαι. Αγαπούσα τον Κόμπι, ήταν σαν μικρός μου αδελφός. Μιλούσαμε συχνά και θα μου λείψουν πολύ αυτές οι συζητήσεις.

Ήταν ένας τρομερός ανταγωνιστής, ένας από τους κορυφαίους αυτού του αθλήματος, μια δημιουργική δύναμη. Ήταν επίσης ένας σπουδαίος πατέρας που αγαπούσε βαθιά την οικογένειά του και ήταν περήφανος για την αγάπη της κόρης του για το μπάσκετ.

Η σύζυγός μου στέλνει και εκείνη τα βαθύτερα συλλυπητήριά της στη Βανέσα, τους Λέικερς και τους φίλους του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ Λος Άντζελες, United States

O πρώην σταρ των Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε σε συντριβή ελικοπτέρου: Μαζί και η κόρη του

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: