Επικίνδυνοι και ολισθηροί οι δρόμοι στα ορεινά της Κύπρου εξαιτίας του παγετού

Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Photo via Facebook, ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ




Σε συστάσεις προς τους οδηγούς προβαίνει και σήμερα η Αστυνομία, λόγω του παγετού που επικρατεί στις ορεινές περιοχές.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Αστυνομία αναφέρει ότι λόγω παγετού, ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους είναι ανοικτός μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

  • Επίσης, σημειώνει ότι σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου στις ορεινές περιοχές, έχει σχηματιστεί παγετός και ως εκ τούτου, οι δρόμοι είναι ολισθηροί και επικίνδυνοι.

Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Εξάλλου, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπει το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της κατηγορίας ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο application και στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Νέες παρανομίες των Τούρκων για να στηρίξουν το “Γιαβούζ”: Έκαναν βάση υποστήριξης στην Τύμπου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: