Εγκαίνια Οδοντιατρείου και Αμφιθεάτρου παρουσία ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή στο ΝΙΜΤΣ

Στιγμιότυπο απο την εκδήλωση όπου δεύτερος αππο αριστερά διακρίνεται ο διοικητής του ΝΙΜΤΣ , Υποστράτηγος (ΥΓ) Γεώργιος Γιαννακός , Φωτογραφία , πηγή , ΝΙΜΤΣ




Μια ξεχωριστή εκδήλωση έλαβε χώρα την Πέμπτη στις 16 Ιανουαρίου 2020, το ιστορικό 417 Νοσηλευτικό Ιδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού(ΝΙΜΤΣ).

Η τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή, αφορούσε τα εγκαίνια του Αμφιθεάτρου και του Οδοντιατρείου καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Αγιασμό και τα Εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου Αμφιθέατρου του Νοσοκομείου και του Οδοντιατρείου. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε και περιήγηση στους χώρους του Οδοντιατρείου, το οποίο περιλαμβάνει τρείς έδρες και είναι στελεχωμένο με ισάριθμο ιατρικό προσωπικό.

Μετά την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε απονομή Αναμνηστικών Εμβλημάτων, Τιμητικών Επάθλων «Καυκιά Αικατερίνη», καθώς και Επαίνων σε Αριστεύσαντες μαθητές Μ.Υ. Η τελετή ολοκληρώθηκε με Δεξίωση στο σύγχρονο κυλικείο – εστιατόριο του ΝΙΜΤΣ.

HELLAS JOURNAL

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: