Από τη συνάντηση των προέδρων των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Φωτογραφία ΑΠΕ- ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Λίγο πριν την 19:00 ολοκληρώθηκε η συνάντηση των τεσσάρων ιδιοκτητών των «μεγάλων» ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», την οποία συγκάλεσαν ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, και ο επικεφαλής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος αποχώρησαν χωρίς να προβούν σε κάποια δήλωση.

«Έγινε μία καλή αρχή. Δε λύθηκαν όλα τα θέματα και η συνεργασία θα συνεχιστεί. Το σημαντικό είναι ότι μετά από προσπάθειες πέντε και πλέον χρόνων οι “μεγάλοι” του ελληνικού ποδοσφαίρου έκατσαν στο ίδιο τραπέζι» δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης κατά την αποχώρησή του, αποφεύγοντας να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Από την πλευρά του, ο εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, αποκάλυψε ότι συμφωνήθηκαν οι εκλογές στην ΕΠΟ να γίνουν νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, πριν αρχίσουν τα πρωταθλήματα της νέας σεζόν και ότι θα αυξηθεί ο ορισμός ξένων διαιτητών στα κρίσιμα ματς προς το τέλος του πρωταθλήματος. Ο κ. Χούμπελ, επίσης απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Στην Κύπρο τη Δευτέρα κλιμάκιο της UEFA για τα “στημένα παιχνίδια”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: