ΕΦ.ΣΥΝ κατά Γεωργούλη για τη συμμετοχή του σε ριάλιτι: Να τον… χαίρεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Γεωργούλης θα εμφανίζεται ως κριτικός στο ριάλιτι Your Face Sounds Fαmiliar του ΑΝΤ1. Photo via Twitter@ANT1




Επτά μήνες μήνες μετά την εκλογή του ως ευρωβουλευτή ο Αλέξης Γεωργούλης εισπράττει «φίλια» πυρά, υψηλής έντασης και δημοσίως…

Με ένα δηκτικό σχόλιο η Εφημερίδα των Συντακτών κάνει λόγο για φαιδρή επιλογή που είχε φανεί από την αρχή και θυμίζει παλαιότερη δήλωση του ευρωβουλευτή, ο οποίος ομολογούσε ότι: «Ουσιαστικά συζήτησα και με τις δύο παρατάξεις, εννοώ και με τη Ν.Δ. και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επέλεξα τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί βρήκα εκεί τον χώρο, αυτό που έχω στο δικό μου το μυαλό για τον πολιτισμό».

Αφορμή πάντως για την επίθεση της εφημερίδας δεν είναι τα κριτήρια (;) με τα οποία ο ηθοποιός επέλεξε να προσχωρήσει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά η προσχώρησή του του στο ριάλιτι «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1, στο οποίο θα εμφανίζεται ως κριτής μαζί με τους Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα και Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Και το σχόλιο -που υπογράφεται από τον Δημ. Κανελλόπουλο-  καταλήγει: «Σκεφτείτε τη γελοιότητα του συνδυασμού: ευρωβουλευτής και μάλιστα κόμματος της ριζοσπαστικής Αριστεράς όπως λέει ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, να συμμετέχει ταυτόχρονα στο ριάλιτι «Your Face Sounds Familiar». Να τον χαίρεται ο ΣΥΡΙΖΑ και να καμαρώνει για τις επιλογές του. Φταίνε βέβαια και όσοι τον ψήφισαν, τι να λέμε…»

Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: Ο κόσμος ανάποδα, εγώ με κόκκινη γραβάτα, εσύ με μπλε

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: