Αιχμηρή ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την τροπολογία: Η Θεσσαλονίκη δεν είναι Κριμαία, λένε οι οργανωμένοι

File Photo: To γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Pixel, STR
Με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και τη σημερινή ψήφιση της τροπολογίας περί πολυιδιοκτησίας, η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες.

Ανακοίνωση στην οποία γίνεται αναφορά και στην πρόσφατη περιπέτεια των “κίτρινων” με την απόφαση απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλλε η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIFA).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Άρης και όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι παρακολουθούμε με έκπληξη όλα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο 48ωρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

  • Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια ευνομούμενη χώρα και νιώθουμε θυμό. Αφενός γιατί καταργείται κάθε έννοια δικαίου και αφετέρου γιατί οι γνωστοί κύκλοι προσπαθούν να καπηλευτούν ένα ποδοσφαιρικό ζήτημα αναγάγοντάς το σε πρόβλημα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας! Αν είναι δυνατόν! Εν έτει 2020!!!

Πρέπει καταρχήν να θυμίσουμε σε κάποιους ότι εδώ και 15 μέρες η ΠΑΕ Άρης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με τη FIFA. Πρόβλημα, για το οποίο η ΠΑΕ Άρης δεν φέρει καμία ευθύνη, καθώς αφορά σε χρέη της παλιάς ΠΑΕ κι αυτό έχει κριθεί οριστικά.

Μέχρι στιγμής δεν είδαμε κανέναν να ευαισθητοποιείται. Καμία κυβέρνηση, κανένας υφυπουργός Αθλητισμού, κανένας βουλευτής Θεσσαλονίκης, κανένας τοπικός άρχοντας δεν έδειξε ενδιαφέρον.

Για ένα πρόβλημα υψίστης σημασίας διότι αν τυχόν η ΠΑΕ Άρης δεν άρει το «ban» τότε οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού θα συμπαρασύρει σαν ντόμινο άλλες 5-6 ΠΑΕ της Super League και όλες τις ομάδες της Super League 2.

Το έχετε αντιληφθεί; Προφανώς όχι και γι αυτό όλοι… σφυρίζουν αδιάφορα.

  • Αντιθέτως, βλέπουμε την επιλεκτική ευαισθησία όλων των παραπάνω στο ζήτημα που προέκυψε με τον Π.Α.Ο.Κ. Όλοι έδειξαν αμέσως την ευαισθησία τους(!), ενώ η κυβέρνηση έφτασε στο σημείο να φέρει στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση, προκειμένου να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα!!!

Από την άλλη, κωφεύουν στο πρόβλημα του Άρη…

Μήπως πρέπει κι εμείς να το αναγάγουμε σε πρόβλημα της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας και να απειλήσουμε με «διάσπαση της κοινωνικής συνοχής» (άκουσον, άκουσον!).

Όχι, εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τέτοιες πρακτικές, διότι προκαλούν το κοινό αίσθημα, πέραν του ότι καταστραγείται κάθε έννοια δικαίου.

  • Είναι πραγματικά ασύλληπτο, που εν έτει 2020, αλλάζουν ακόμη οι νόμοι σε μια νύχτα και καταστρατηγούνται οι κανονισμοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ Άρης θα συνεχίσει στο δρόμο που έχει χαράξει και μόνη της θα βρει τον τρόπο να λύσει το πρόβλημα με τη FIFA. Γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας και κερδίζει πάντα στο τέλος.

Όσο για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών, αλλά με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες φοβόμαστε ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Ευχόμαστε να διαψευστούμε…

Υ.Γ.: Αλήθεια, όλα αυτά που βλέπουμε είναι το αποτέλεσμα της πολυδιαφημισμένης συνάντησης που έγινε πρόσφατα για «την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδόσφαιρου» και «το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου»; Απλά αναρωτιόμαστε…».

Super 3: Δεν έχετε εξουσιοδότηση να εκπροσωπήσετε τον κόσμο της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη , μέσω του Super 3 τοποθετήθηκαν για τις αντιδράσεις μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Το Μαξίμου «κόβει το βήχα» σε βουλευτές για την τροπολογία του ΠΑΟΚ: Όποιος διαφοροποιηθεί, διαγράφεται

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal