Δεν θα ανεχτούμε να αμαυρώνουν εγκληματικά στοιχεία το ποδόσφαιρο, λέει ο Αναστασιάδης

File Photo: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης. ΚΥΠΕ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΒΡΑΑΜΙΔΗΣ




Δεν «θα ανεχτούμε να αμαυρώνουν κάποια εγκληματικά στοιχεία το όνομα του κυπριακού ποδοσφαίρου», είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε δηλώσεις του προσερχόμενος σε εκδήλωση της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, σε παρατήρηση ότι ο θεσμός του ποδοσφαίρου βάλλεται από τους ύποπτους στοιχηματικούς αγώνες, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «αυτό που θέλω να καταστήσω σαφές προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε να συνεχίσουν κάποιοι, οι οποίοι δεν έχουν καμιά σχέση με τον αθλητισμό, αλλά με εγκληματικά στοιχεία, να αμαυρώνουν το όνομα, είτε του κυπριακού ποδοσφαίρου είτε ευρύτερα της χώρας».

Κληθείς να αναφερθεί στην αποψινή εκδήλωση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «είμαι εδώ για να τιμήσω τους άριστους των αθλητών μας, αυτούς που έχουν τιμήσει τη σημαία της Κύπρου, αυτούς που δίνουν καθημερινά μέσα από τις προσπάθειες τους περηφάνεια σε όλους εμάς».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ελπίζουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, όπως και ο ίδιος έχει πει στο παρελθόν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «ναι, και αυτό θα τονίσω και εν συνεχεία».

Με πληροφορίες ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

O Λακκοτρύπης έθεσε τις τουρκικές προκλήσεις στην Διάσκεψη για East Med Gas

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: