Χτύπησαν θέσεις της Χαμάς ισραηλινά αεροσκάφη σε αντίποινα για τη ρουκέτα

File Photo: Σύμφωνα με το Ισραήλ η πολεμική του αεροπορία έπληξε διάφορους στόχους στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας σε αντίποινα της ρουκέτας που δέχτηκε. @amna_news




Ισραηλινά αεροσκάφη έπληξαν διάφορους στόχους στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, θέσεις της Χαμάς, συμπεριλαμβανομένης μιας εγκατάστασης κατασκευής όπλων.

Αυτό έγινε γνωστό από το ισραηλινό γενικό επιτελείο και η επιδρομή πραγματοποιήθηκε ως αντίποινα για την εκτόξευση ρουκέτας από τον παλαιστινιακό θύλακα εναντίον του νότιου Ισραήλ.

Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, εκτοξεύθηκε μία ρουκέτα και εστάλησαν μπαλόνια με προσαρμοσμένους εμπρηστικούς μηχανισμούς από τον παραθαλάσσιο παλαιστινιακό θύλακα προς το νότιο Ισραήλ.

Η ρουκέτα έπεσε σε χωράφι. Δεν αναφέρθηκαν θύματα, ούτε ζημιές, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ. Επρόκειτο για την πρώτη εκτόξευση ρουκέτας μετά την παρουσίαση του νέου ειρηνευτικού σχεδίου των ΗΠΑ.

Νωρίτερα χθες, το ισραηλινό επιτελείο γνωστοποίησε ότι αναπτύσσει ενισχύσεις στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην περιοχή το τρέχον διάστημα, μετά την αποκάλυψη του πολυαναμενόμενου σχεδίου του αμερικανού σχεδίου Ντόναλντ Τραμπ για το Μεσανατολικό την Τρίτη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Νετανιάχου επιστρέφει με “τρόπαιο” Τραμπ στο Ισραήλ: Αρκεί όμως για νέα εκλογική νίκη…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: