Χειρουργήθηκα επιτυχώς για όγκο στον εγκέφαλο, δήλωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης

Ο Τρύφωνας Αλεξιάδης. Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές




Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατέθεσε την προσωπική μαρτυρία για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, λίγες ημέρες αφότου λιποθύμησε σε συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτοντας ότι ότι χειρουργήθηκε για αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο.

«Δεν έχω καμία πρόθεση ούτε να κλαφτώ, ούτε να προβάλω ένα πρόβλημα υγείας που έχω. Έχω πρόθεση απλά να πω με ειλικρίνεια στον καθένα σας το τι ακριβώς ήταν: ‘’ναι, είχα έναν όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος αφαιρέθηκε με επιτυχία’’, αναφέρει ο κ. Αλεξιάδης σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.
«Στο νοσοκομείο Γεννηματάς ξεκίνησαν αμέσως οι εξετάσεις, και οι γιατροί με αμεσότητα και ειλικρίνεια μου είπαν ότι υπάρχει ένας όγκος στον εγκέφαλο, ο οποίος πρέπει να εγχειριστεί άμεσα. Όπως καταλαβαίνετε το σοκ ήταν τεράστιο», τονίζει ο βουλευτής.

«Κλείνοντας θέλω λοιπόν να δώσω το μήνυμα ότι όλοι οι αγώνες, όταν έχουμε πίστη, μπορούν να κερδηθούν και θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους που πραγματικά επέτρεψαν να συνεχίσω τη ζωή μου, να τη συνεχίσω με αξιοπρεπή τρόπο και το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα τους χρωστώ αιώνια ευγνωμοσύνη. Ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους και όταν συμβεί στον οποιοδήποτε είτε κάτι απλό, είτε κάτι σύνθετο, να βρίσκει εκείνους τους καλούς γιατρούς και την εσωτερική δύναμη ώστε να δώσει τον αγώνα και να τον κερδίσει. Να είστε όλοι καλά».

Καταδικάστηκε ιερέας στη Θεσσαλονίκη: Έλεγε σε άνεργους ότι θα τους βρει δουλειά… με το αζημίωτο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: