Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών λόγω κακοκαιρίας στη Νέα Οδό και στην Κεντρική Οδό

Ο φωτογραφικός φακός του HJ αποτύπωσε την ετοιμότητα των πληρωμάτων στα πυροσβεστικά οχήματα και τα εκχιονιστικά – “αλατιέρες” πριν από λίγα λεπτά στις Αφίδνες, τα οποία θα επέμβουν εάν ο `”Ηφαιστίων” επιμείνει να δείχνει τα δόντια του με χιόνια και έντονα καιρικά φιανόμενα.




Νέα Οδός και Κεντρική Οδός, εξέδωσαν ανακοινώσεις σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν στην απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών λόγω της κακοκαιρίας.

Ειδικότερα η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι παραμένει σε πλήρη ισχύ η απόφαση της Τροχαίας για πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω του 1,5 τόνου στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ από Μεταμόρφωση έως και Σκάρφεια.

Η Κεντρική Οδός επίσης, αναφέρει ότι ισχύει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω του 1,5 τόνου στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ από Σκάρφεια έως και Ράχες Φθιώτιδας.

Με τις ανακοινώσεις τους Νέα Οδός και Κεντρική Οδός επισημαίνουν ότι άρση της απαγόρευσης αποφασίστηκε από την Τροχαία, αυστηρά ως τις 6 μ.μ., για την Ιόνια Οδό, για το εν λειτουργία τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Ε65 από Ξυνιάδα έως και Τρίκαλα, καθώς και για άλλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας.

Τέλος, Νέα Οδός και Κεντρική Οδός, αναφέρουν ότι έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουν ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ανοίγει η ΕΛΑΣ μέχρι τις 6 το απόγευμα τμήματα του εθνικού οδικού δικτύου για τα φορτηγά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: