Ιδιοκτήτης εταιρείας ανακοινώνει, bonus 10 εκ. δολαρίων, στους 198 υπαλλήλους του [video]

Πώς να το πιστέψει; 10 εκ. δολάρια σε μπόνους για 198 υπαλλήλους. Photo via Youtube




Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα για τους υπαλλήλους μιας μεγάλης κτηματομεσιτικής εταιρείας στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ. Όπως γράφει η αμερικανική εφημερίδα New York Post,  η εταιρεία St. Johns Properties ανακοίνωσε στο εταιρικό πάρτι για τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ότι θα μοιράσει σε μπόνους προς τους υπαλλήλους της ποσό 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι αντιδράσεις των υπαλλήλων που ήταν το κάτι άλλο – φανταστείτε τον εαυτό σας ενώπιον μιας τέτοια εξαγγελίας – καταγράφηκαν σε βίντεο που απλώς έγινε viral.

Η κατανομή των μπόνους στους 198 υπαλλήλους σημαίνει ότι κατά μέσο όρο ο κάθε υπάλληλος θα εισπράξει 50.000 δολάρια ενώ σε κάποιες περιπτώσεις φτάνει στις 250.ο00 δολάρια.

΄Αλλοι ξέσπασαν σε κλάματα, άλλα αγκάλιαζαν όποιον έβρισκαν δίπλα τους κι άλλοι απλώς κοκάλωσαν…

Ο ιδρυτής της εταιρείας και πρόεδρος, Εντουαρτ στ. Τζόν ανακοινώνοντας τα μπόνους πρόσθεσε πως ήθελε να μοιραστεί την επιτυχία και τα κέρδη της εταιρείας μ’ αυτούς που τα κατάφεραν. “Κρατάω το τιμόνι, αλλά αυτοί κωπηλατούν τη βάρκα”, είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Baltimore Sun.

Τα μπόνους δίνονται με αφορμή ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας: Την ανάπτυξη  20 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών σε χώρους γραφείων, καταστημάτων και αποθηκών.

«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει» δήλωσε στο βίντεο της εταιρείας η Νίκη Γκουντ, διευθύντρια του λογιστικού τμήματος, δηλώνοντας «σοκαρισμένη και απίστευτα ευγνώμων».

Η Ντανιέλ Βαλέντσια, που εργάζεται στην εταιρεία επί 19 χρόνια, σχολίασε εμφανώς συγκινημένη: «Αυτό που συνέβη απόψε ήταν μαγικό. Πρόκειται ένα τεράστιο δώρο».

HJ με πληροφορίες από New York Post, Baltiomore Sun

Το τελευταίο έργο του Bansky: Ένας … άστεγος «Άγιος Βασίλης με τα δώρα»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: