“Του κουτιού”… η πλατεία Αμερικής: Καθαρισμός και συντήρηση από τον Δήμο Αθηναίων [video]

Μια άλλη εικόνα της πλατείας μετά το τέλος των εργασιών των συνεργείων του Δήμου Αθηναίων. Photo via Facebook@Kostas Bakogyannis




Εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί συνεργεία του Δήμου Αθηναίων, στην πλατεία Αμερικής.

Η πλατεία, μεταξύ άλλων, πλύθηκε με πεπιεσμένο νερό και ειδικά καθαριστικά-απολυμαντικά, βάφτηκαν όλα τα παρτέρια, τα παγκάκια και τα καλαθάκια απορριμμάτων, ενώ αντικαταστάθηκαν όσα ήταν κατεστραμμένα.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «οι δράσεις αυτές που ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, με στόχο μια πιο καθαρή και πιο φιλική πόλη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της, θα ενταθούν με τον νέο χρόνο, σύμφωνα με τον σχεδιασμό για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών στο κέντρο, αλλά και στις 129 γειτονιές της Αθήνας».

Εξάλλου, με ανάρτησή του στο Facebook, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννης, αναφέρει: “Πλατείες Αμερικής και Μεσολογγίου. Δεν σταματάμε στις γιορτές, το αντίθετο.
Οι πλατείες της Αθήνας, η μία μετά την άλλη, πλένονται, έχουν βαμμένα παρτέρια, επισκευασμένα παγκάκια και καλάθια απορριμμάτων”.

Η ανάρτηση του Δημάρχου συνοδεύεται από αντίστοιχα video:

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: