Το βίντεο του Δημήτρη Κοτταρίδη με τις αποδοκιμασίες εναντίον του Ερντογάν στο Λονδίνο

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν αναχωρεί από την 10 Downing Street στο Λονδίνο. EPA, ANDY RAIN / POOL




Ο καλός δημοσιογράφος και συνάδελφος Δημήτρης Κοτταρίδης, δημοσίευσε βίντεο με αποδοκιμασίες στον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, για την εισβολή στη Συρία και την εθνοκάθαρση των Κούρδων του PKK.

Τα τουρκικά στρατεύματα έξω από την Rojava, φώναζαν οι διαδηλωτές. Rojava είναι το κουρδικό όνομα της αυτόνομης κουρδικής μειονότητας στη Βόρεια και την Ανατολική Συρία.

Η διαδήλωση αν και μικρή έκανε μεγάλη αίσθηση και διέλυσε τη «φιέστα» που είχε στήσει για τον Ερντογάν, η τουρκική αντιπροσωπεία, στο Λονδίνο όπου μετέβη ο πρόεδρος της Τουρκίας για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Όπως φαίνεται από το βίντεο του Δημήτρη Κοτταρίδη, Έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει ο Τούρκος πρόεδρος είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα οπαδοί του, οι οποίοι κρατώντας τουρκικές σημαίες άρχισαν να τον επευφημούν όταν βγήκε στον δρόμο για να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για τη δεξίωση που παραθέτει η Βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το βίντεο, οι επευφημίες των οπαδών του, επισκιάστηκαν από τις αποδοκιμασίες ορισμένων ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί στο απέναντι πεζοδρόμιο και τα οποία φώναζαν συνθήματα εναντίον του Ερντογάν και της πολιτικής του.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η παρουσία τους όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας αλλά και των ανδρών της ασφάλειας του Τούρκου προέδρου προκειμένου να μην πλησιάσουν κοντά στον Τούρκο πρόεδρο και τους υποστηρικτές του. Παράλληλα ο Ερντογάν απέφυγε να πλησιάσει τους υποστηρικτές του και οδηγήθηκε κατευθείαν στο αυτοκίνητο που είχε σταθμέυσει έξω από το ξενοδοχείο.

Το βίντεο με τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Τούρκου προέδρου ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες ο γνωστός δημοσιογράφος του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης, έγραψε:

«Με … χειροκροτηματα και αποδοκιμασιες η αναχωρηση-φιεστα Ερντογαν απο το ξενοδοχειο του στο Λονδινο» έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

HELLAS JOURNAL

Τρεις πρωθυπουργοί και ένας Πρόεδρος κάνουν πλάκα στον Ντόναλντ Τραμπ και γελάνε…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: