Το “Last Christmas” των Wham γίνεται 35! Το γιορτάζει με μια συλλεκτική έκδοση [videos]

Το «Last Christmas» είναι το τραγούδι με τις περισσότερες πωλήσεις ever που δεν έχει φτάσει ποτέ στο Νο1 του Official Singles Chart, παρόλο που κάθε χρόνο από το 2007 μπαίνει στα charts και έχει ξαναφτάσει στο Νο2 το 2017. Photo via Facebook, @Wham




Με αφορμή την 35η επέτειο της κυκλοφορίας ενός από τα σπουδαιότερα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών, η Panik Records και η Sony Music κυκλοφορούν μία limited edition «απομίμηση» του original «Last Christmas» single σε συλλεκτικό άσπρο βινύλιο. Το track κυκλοφόρησε αρχικά τον Δεκέμβριο του 1984, σε ένα διπλό A side με το τραγούδι «Everything She Wants» και έφτασε στο Νο2 των charts, καθώς εκείνη την χρονιά νικήθηκε από τον φιλανθρωπικό “Do They KnowI t’s Christmas”, στο οποίο ο George Michael επίσης συμμετείχε.

  • Το «Last Christmas» είναι το τραγούδι με τις περισσότερες πωλήσεις ever που δεν έχει φτάσει ποτέ στο Νο1 του Official Singles Chart, παρόλο που κάθε χρόνο από το 2007 μπαίνει στα charts και έχει ξαναφτάσει στο Νο2 το 2017.

Στα 35 χρόνια ζωής του, η δημοσιότητα του τραγουδιού έχει αυξηθεί και έχει περάσει σε πολλές νέες γενιές με αμέτρητες επανεκτελέσεις από καλλιτέχνες όπως η Taylor Swift, οι The XX και η Ariana Grande. Η κυκλοφορία του limited edition βινυλίου συμπίπτει με το πρόσφατο blockbuster «Last Christmas», του οποίου το soundtrack συμπεριλαμβάνει το ομότιτλο τραγούδι καθώς και 2 ακόμα αγαπημένα τραγούδια των Wham! και 12 τραγούδια από την solo καριέρα του George Michael.

Μαζί με το συλλεκτικό βινύλιο «7», οι fans μπορούν να περιμένουν και την επανακυκλοφορία του επίσημου βίντεο του «Last Christmas», που έχει αναβαθμιστεί σε 4k από τον original σκηνοθέτη, Andy Morahan. To βίντεο για το global smash hit γυρίστηκε τον Νοέμβριο του 1984 στην Ελβετία.

Το «Last Christmas» των Wham έγινε ταινία
Η νέα ταινία του σκηνοθέτη Paul Feig είναι εμπνευσμένη από την ομώνυμη επιτυχία των Wham!. Η ρομαντική κομεντί περιλαμβάνει τόσο το κλασσικό χριστουγεννιάτικο single, όσο κι άλλα αγαπημένα τραγούδια του George Michael, όπως επίσης και ακυκλοφόρητη μουσική του.

Η Εμίλια Κλαρκ, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη σειρά Game of Thrones, υποδύεται μία κοπέλα που ζει στο Λονδίνο. Η Kate παίρνει μια σειρά από κακές αποφάσεις και καταλήγει να δουλεύει ως ξωτικό σε ένα κατάστημα χριστουγεννιάτικων ειδών. Μια μέρα, όμως, o Tom μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει πέρα από τα τείχη που έχει σηκώσει η Kate. Κάπου εκεί αρχίζει και ένας μεγάλος έρωτας μεταξύ των δύο.

Το σενάριο επιμελήθηκαν οι Emma Thompson και Bryony Kimmings. Το «Last Christmas» έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον περασμένο Νοέμβριο.

ΕΘΝΟΣ

Μετά τη Τζέιν Φόντα χειροπέδες και στη Σάλι Φιλντ σε διαδήλωση για την κλιματική αλλαγή

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: