Σας ευχόμαστε από καρδιάς μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία: Λευτεριά στην Κύπρο μας

Πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό της Αθήνας με φόντο την φωτισμένη Ακρόπολη κατά την διάρκεια της πρωτοχρονιάς, Αθήνα 1 Ιανουαρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Η ιστοσελίδα μας, Ηellas Journal εύχεται μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Χαιρετούμε με αγάπη όλους τους Έλληνες, όπου και αν βρίσκονται.

Είναι πάντα δέσμευση μας ότι σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για το Ελληνικό Έθνος, την Ελλάδα και την Κύπρο, όπου οι κίνδυνοι και οι προκλήσεις είναι πολλοί και πολλές, τούτη η ιστοσελίδα θα συνεχίσει να έχει ως αποστολή να δίδει ελεύθερη φωνή και βήμα στον απανταχού Ελληνισμό.

  • Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την Ελλάδα και την Κύπρο μας. Για το Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης και τους Έλληνες της Αλβανίας.

Βασική και μοναδική επιδίωξη μας, είναι και θα είναι να αποκτήσει ο Ελληνισμός το βήμα του, τη φωνή του, χωρίς φίλτρα και απόλυτη ελευθερία σκέψης και έκφρασης. Η λογοκρισία είναι άγνωστη λέξη για την ιστοσελίδα μας, την Ηellas Journal.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Υγεία σε όλους σας.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: