Το “φιλί της ζωής” στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ δίνει ο Σαββίδης, για να αποφύγει τον υποβιβασμό

File Photo: Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης ΑΠΕ ΜΠΕ, PIXEL, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ




Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ διάγει δύσκολες ημέρες καθώς βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας της Basket League μαζί με τον συμπολίτη Αρη, σε ένα σκηνικό πρωτόγνωρο για το ελληνικό μπάσκετ, γράφει το ethnos.gr. Ποιος θα το περίμενε άλλωστε ότι οι δυο ομάδες που μεσουρανούσαν πριν από δεκαετίες… αναγκάζοντας όλη την Ελλάδα να έχει το δίλημμα «ΠΑΟΚ ή Αρης», εν έτει 2019 θα έδιναν μάχη για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην Α2. Αμφότερες στο φινάλε του Α’ γύρου έχουν ρεκόρ 3-10 γεγονός που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την αποστολή τους.

  • Σε τούτη την κρίσιμη περίοδο για τον «δικέφαλο του Βορρά», ο Ιβάν Σαββίδης έρχεται για να δώσει χείρα βοηθείας στην ομάδα μπάσκετ, μολονότι δεν έχει ουδεμία εμπλοκή με τα διοικητικά και το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα να περνά δύσκολες ώρες και να κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό, δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα αλλά γίνεται αρωγός, στηρίζοντας οικονομικά, προκειμένου να βγει ο ΠΑΟΚ απ’ αυτή τη δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sdna.gr, ο Σαββίδης έδωσε ρητή εντολή στους ανθρώπους της ΚΑΕ να κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου να αποφευχθεί ο υποβιβασμός. Αρχής γενομένης από την Κυριακή (29/12), ο ΠΑΟΚ αλλάζει σελίδα και βγαίνει στην αγορά για την εξεύρεση παικτών που θα κάνουν τη διαφορά αγωνιστικά. Η ομάδα του Κώστα Χαραλαμπίδη ακόμα και μέσα στην εβδομάδα θα προχωρήσει σε αλλαγές ξένων και προσθήκες νέων παικτών, που θα την ανεβάσουν επίπεδο και θα την ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση του ταμπλό.

Στην ουσία, αυτή η κίνηση του Σαββίδη αποτελεί και το πρώτο κάλεσμα προς τον κόσμο, για να γεμίσει το γήπεδο στον πρώτο «τελικό» του ΠΑΟΚ, κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο Άρη το επόμενο Σάββατο (5/1, 17.45). Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν περιθώρια για άλλα χαμένα παιχνίδια και με δεδομένο πως έχουν παίξει στον Α’ Γύρο στην έδρα τους με τους τρεις πρώτους (Παναθηναϊκό, Προμηθέα, ΑΕΚ), θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν στο έπακρον το Παλατάκι. Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ ψάχνει μίνιμουμ έξι νίκες στους 13 αγώνες του Β’ Γύρου.

Με πληροφορίες από sdna.gr, μέσω ΕΘΝΟΣ

Ο Γηραιός αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: Υπέταξε τον ΠΑΟΚ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: