Θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό είπε ο Εμμάνουελ Ινσούα

Ο Εμανουελ Ινσούα. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Την επιθυμία να ανανεώσει το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Εμμάνουελ Ινσούα, με δηλώσεις που έκανε την Τρίτη (3/12) στο πλαίσιο των εγκαινίων της νέας μπουτίκ του Παναθηναϊκού σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Αργεντινός αριστερός μπακ του «τριφυλλιού» διέψευσε την φημολογία περί πρότασης άλλης ελληνικής ομάδας, ενώ επισήμανε πως θα προσπαθήσει να επιστρέψει πιο γρήγορα από τις εκτιμήσεις που έγιναν μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε.

«Ήμουν και είμαι ξεκάθαρος. Στον Παναθηναϊκό βρίσκομαι για τρίτη χρονιά, είμαι χαρούμενος εδώ, στην Αθήνα γεννήθηκε η κόρη μου και με την οικογένειά μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Οπότε, η επιλογή μου είναι να μείνω εδώ. Σίγουρα, υπάρχουν πολλά πράγματα, τα οποία πρέπει να συζητήσουμε σχετικά με το συμβόλαιο μου και με την κατάσταση τη δική μου, αλλά και τους συλλόγου.

Αυτό που είπα και στον αδερφό μου (σ.σ. είναι ο μάνατζερ του) είναι ότι θέλω να παραμείνω. Θα δούμε τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες, όμως, φυσικά θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό», τόνισε ο έμπειρος παίκτης και απάντησε στα σενάρια περίο πρότασης άλλης ομάδας της Super League:

«Δεν άκουσα ποτέ τίποτα, δεν με προσέγγισε κάποιος επίσημα. Δεν διαβάζω το τι γράφουν οι εφημερίδες. Έχω ακούσει από τρίτους ότι υπάρχει ενδιαφέρον για μένα, αλλά επίσημα ποτέ. Πρόθεσή μου είναι να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό και να φτάσουμε σε μία συμφωνία για ανανέωση», υποστήριξε ο 28χρονος Αργεντινός.

Μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 4-6 εβδομάδες απουσίας, ωστόσο, ο Ινσούα έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας από την επόμενη εβδομάδα: «Το πόδι μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Για να είμαι ειλικρινής μπορώ να επιστρέψω νωρίτερα του αναμενόμενου. Γίνομαι καλύτερα μέρα με τη μέρα. Οπότε, είμαι έτοιμος να επιστρέψω στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Βέβαια, όπως λέω πάντα είναι απόφαση του προπονητή το πότε θα αγωνιστώ. Όμως, πιστεύω ότι μπορώ να παίξω την επόμενη εβδομάδα και θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς του Παναθηναϊκού που με βοήθησαν», υπογράμμισε ο Ινσούα.

Του ζητήθηκε επίσης να σχολιάσει τις ανανεώσεις παικτών-κλειδιά του Παναθηναϊκού (Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης), με τον παίκτη να αναφέρει: «Είναι και οι τρεις Έλληνες. Ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάννης είναι από τις ακαδημίες. Ο Κουρμπέλης είναι ο αρχηγός και αγωνίζεται στην Εθνική. Οπότε, η απόφαση ήταν σωστή για το κλαμπ».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Θα τα δώσει όλα ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Βόννη για να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: