Θα τα δώσει όλα ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Βόννη για να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης

File photo via Twitter@PAOKbasketball




Προσδοκία να διατηρήσει «ζωντανές» τις πιθανότητες που έχει για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης διατηρεί ο ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής, εκτός έδρας, δοκιμασίας, για την 7η αγωνιστική του Champions League, με τη Βόννη (21.00). Παιχνίδι για το οποίο ο «Δικέφαλος» ολοκληρώνει την προετοιμασία του με προπόνηση απόψε στην έδρα της αντιπάλου του και με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να μην υπολογίζει στα πλάνα του τον Γιάννη Χατζηνικόλα. Ο γκαρντ των «ασπρόμαυρων» υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Δευτέρας (2/12) και παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη για να αρχίσει πρόγραμμα θεραπείας.

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας, γιατί αυτό το παιχνίδι μπορεί να μας κρατήσει μέσα στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη όμως, πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα και να τα κάνουμε σωστά. Και σίγουρα να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του αγώνα», σχολίασε για το ματς με τους Γερμανούς, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Κατέληξε ο Χαραλαμπίδης, επισημαίνοντας: «Η Βόννη έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρσι, έχει διαφορετικό προπονητή, αλλά παραμένει μια κλασική γερμανική ομάδα, με πολλή ενέργεια, την οποία θα πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε. Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, είμαι σίγουρος ότι θα συνδράμουν και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από τη Γερμανία. Όπως κάνουν πάντα άλλωστε. Τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε».

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από διαδοχικές επιτυχίες στο BCL, έχοντας κερδίσει, στο «σπίτι» του, την Μπρίντιζι (12/11) και τη Σαραγόσα (20/11).

Mε πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: