Ταξίδι έκπληξη για τα γενέθλια της Κέιτ Μίντλετον ετοιμάζει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

File Photo:ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σχεδιάζει ήδη πολυτελείς διακοπές για να γιορτάσει τα γενέθλια της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον. EPA, STR UK AND IRELAND OUT – SHUTTERSTOCK OUT




Έχοντας γιορτάσει τα Χριστούγεννα και έχοντας μπροστά τους εορτασμούς για το νέο έτος, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σχεδιάζει ήδη πολυτελείς διακοπές για να γιορτάσει τα γενέθλια της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον, στις 9 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το Life & Style ο δούκας του Κέιμπριτζ σχεδιάζει μία μίνι απόδραση για τα 38α γενέθλια της Κέιτ μαζί με τα παιδιά τους Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.

«Τώρα ο Ουίλιαμ θέλει να περάσει μαζί με την οικογένειά του, μακριά από όλα, σε ένα ταξίδι, όχι ακριβό, στο Μυστίκ (νησί στον Άγιο Βικέντιο και τις Γρεναδίνες) ως έκπληξη για την Κέιτ. Μια μεγάλη έκπληξη», δηλώνει πηγή στο περιοδικό.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι το ζευγάρι με τα παιδιά του θα «μείνουν σε μία έπαυλη, με επτά υπνοδωμάτια, με πισίνα, ιδιωτικό σεφ, αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο και γήπεδο τένις. Ο Ουίλιαμ θέλει να εξασφαλίσει ότι το ζευγάρι θα περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί και γι’ αυτό διοργανώνει θεραπείες σπα, μαθήματα κατάδυσης και σερφ».

Παράλληλα θα υπάρχουν και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά.

«Ο Τζορτ και η Σάρλοτ αγαπούν πολύ το Μυστίκ, να κατασκευάζουν στην άμμο κάστρα, να κολυμπούν στον ωκεανό και να κάνουν βόλτες στη φύση. Τώρα ο Λούις είναι πολύ μικρός, ίσως να κάνει κάτι από αυτά», είπε η πηγή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα
Λ. Παπαθανασίου

Από αμετανόητος εργένης, φουλ οικογενειάρχης ο Χιου Γκραντ: Είχα κάνει λάθος, λέει

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: