Συνάντηση Δένδια με Γκουτέρες τη Δευτέρα για τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας

File Photo: Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας
Με τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες θα συναντηθεί ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας τη Δευτέρα στη Γενεύη.

Όπως αναφέρει η ανκοίνωση του υπουργείο Εξωτερικών οι συνομιλίες θα εστιασθούν σε ζητήματα περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, με έμφαση στις εξελίξεις στη Μεσόγειο και στο Κυπριακό.

Η ανακοίνωση

Συνάντηση Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, με τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, António Guterres (Γενεύη, 16.12.2019), ακολουθούμενη από επισκέψεις στη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ιορδανία (16-19.12.2019)

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου στη Γενεύη, όπου θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, António Guterres. Οι συνομιλίες θα εστιασθούν σε ζητήματα περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, με έμφαση στις εξελίξεις στη Μεσόγειο και στο Κυπριακό.

Ακολούθως, ο Υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί διαδοχικά τη Σαουδική Αραβία (Ριάντ, Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου), τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Αμπού Ντάμπι, Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου) και την Ιορδανία (Αμμάν, Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου), όπου θα έχει συνομιλίες με τους ομολόγους του με θέμα τις διμερείς σχέσεις, καθώς και εξελίξεις σε σημαντικά περιφερειακά ζητήματα.

HELLAS JOURNAL

 

Να ζητήσουμε επέκταση των κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας, είπε ο Νεκτάριος Σαντορινιός

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal