Στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Βουλής της Λιβύης, συναντήσεις με Συλλούρη, Χριστοδουλίδη [video]

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη είχε στη Λευκωσία το Σάββατο ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Λιβύης Aguila Saleh.




Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη έχει αυτή την ώρα ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Λιβύης Αγκίλα Σαλέχ, ενώ αργότερα μέσα στη μέρα θα συναντηθεί και με τον υπουργό Εξωτερικών,

Ο Λίβυος αξιωματούχος, σύμφωνα με λιβυκά ΜΜΕ τα οποία επικαλούνται και τον σύμβουλο Τύπου του, Fathi Al-Marimi, έφτασε στην Κύπρο την Παρασκευή το πρωί. Στο επίκεντρο των συζητήσεών του στο νησί θα είναι η συμφωνία που υπέγραψε η Τουρκία με την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας στην Τρίπολη (GNA).

Την είδηση μεταδίδουν ιστοσελίδες της Λιβύης συνοδεύοντάς την με σχετικό βίντεο όπου ο Αγκίλα Σαλέχ γίνεται δεκτός από τον Πρόεδρο της Βουλής της Κύπρου, Δημήτρη Συλλούρη στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Όπως δήλωσε ο σύμβουλος Τύπου του Σαλέχ, Fathi Al-Marimi, στην αντιπροσωπεία που επισκέπτεται την Κύπρο μετέχουν και πολλοί βουλευτές.

Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη, αναμένεται να έχει έχει εντός της ημέρας ο Πρόεδρος της Βουλής της Λιβύης, Σαλέχ, όπως πληροφορείται στο ΚΥΠΕ.

 

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΚΧΡ/ΜΚ
Λευκωσία, Κύπρος

 

Επικοινωνία Χριστοδουλίδη με τον Ύπατο Εκπρόσωπο ΕΕ και ομολόγους του για την Λιβύη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: