Στη Μεσόγειο κατεβαίνει για ασκήσεις πυραυλάκατος του ρωσικού Βόρειου Στόλου

File Photo: Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Βόρειου Στόλου η πυραυλάκατος Marshal Ustinov συνοδευόμενη από το σκάφος SB-406 και το τάνκερ Vyazma, βρίσκεται στη Μεσόγειο. ΚΥΠΕ
Στη Μεσόγειο θάλασσα βρίσκεται η πυραυλάκατος Marshal Ustinov του ρωσικού Βόρειου Στόλου, συνοδευόμενη από το σκάφος SB-406 και το τάνκερ Vyazma, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Βόρειου Στόλου.

Η πυραυλάκατος και τα δυο σκάφη που την συνοδεύουν πέρασαν από τα στενά του Γιβραλτάρ και εισήλθαν στη Μεσόγειο θάλασσα, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες Τετάρτη.

Η ναυτική ομάδα του Βόρειου Στόλου θα επιτελέσει αποστολές σύμφωνα με το μεγάλων αποστάσεων επιχειρησιακό του προγραμματισμό. Ειδικότερα τα πληρώματα θα αναπληρώσουν τις προμήθειες σε καύσιμα και νερό από το τάνκερ και θα διεξάγουν αμυντικές ασκήσεις αντι-σαμποτάζ, αναφέρεται.

Σημειώνεται επίσης πως η ναυτική ομάδα του Βόρειου Στόλου διεξήγαγε σε περίοδο δυο μηνών μια σειρά ασκήσεων στη Μεσόγειο και επισκέφθηκε την Αλγερία, την Αίγυπτο, την Τουρκία, την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΚΥΠΕ – Tass
Μόσχα / Ρωσία

Οι αρχηγοί Γενικών Επιτελείων ΗΠΑ και Ρωσίας συζήτησαν για τη Συρία στην Ελβετία

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required