Σπουδαίο «διπλό» πέτυχε ο Ατρόμητος στη Λάρισα: Νίκησε την ΑΕΛ με 2-1

Από το παιχνίδι ΑΕΛ – Ατρόμητος. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ




Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ με 2-1 σημείωσε στη Λάρισα ο Ατρόμητος, βελτιώνοντας αποφασιστικά τη θέση του στην κατάταξη, σε αγώνα για την 14η ημέρα της Super league.

Η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Ούμπιδες (5΄), Ουγκράι (20΄), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 43′, με πέναλτι του Φατιόν.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τη Λάρισα όταν προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό, με σουτ του Ούμπιδες, το οποίο αφού κόντραρε στα σώματα αμυντικών κατέληξε στα δίχτυα. Η ομάδα του Παντελίδη έφθασε στο 0-2 στο 20΄ με πλασέ του Ουγκράι, μετά από σέντρα του Μανούσου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 2-1 πριν τη λήξη του ημιχρόνου με πέναλτι του Φατιόν στο 43ό λεπτό (χέρι του Βέλλιου) δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του για τη συνέχεια.

Όμως η Ατρόμητος φάνηκε αρκετά διαβασμένος και δεν άφησε τη νίκη από τα χέρια του στα 45 λεπτά της επανάληψης, αφού κράτησε το 1-2 και έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Λάρισα.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες κάρτες: Φατιόν, Ασούμπρε, Μπράλιτς – Μάντσον, Βέλλιος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μπράλιτς, Μόρας, Στάνκοβιτς, Φατιόν (46΄ Ντάουντα), Κάτσε, Ασούμπρε, Μιλοσάβλιεβιτς (46΄ Σετσέροβιτς), Ουάρντα, Νούνιτς (71΄ Μπούστος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μάντσον, Ούμπιδες, Ανδρούτσος (76΄ Μπαένα), Ουγκράι (53΄ Ρόζα), Μανούσος, Βέλλιος (60΄ Γιακουμάκης).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

O Σίνζο Άμπε «άνοιξε» το εθνικό στάδιο του Τόκιο του 1,28 δισ. € για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: