Selfie και ρεφενέ τραπεζώματα στην επίσκεψη Τσίπρα στα hi tech Τρίκαλα [εικόνα, βίντεο]

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, φωτογραφίζεται με παρευρισκόμενους κατά την είσοδό του σε ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε κεντρικό ξενοδοχείο των Τρικάλων, την Τρίτη 10 Δεκέμβριου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/Andrea Bonetti




Στα Τρίκαλα βρέθηκε την Τρίτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στην μεγάλη του περιοδεία για την ανασυγκρότηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr αρχικά επισκέφτηκε το χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη και ακολούθως διέσχισε τον κεντρικό πεζόδρομο της Ασκληπιού, συνομιλώντας με τους πολίτες. Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός στο Δημαρχείο από τον δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ενημερώθηκε από τον δήμαρχο για τη λειτουργία του control room του Δήμου και από τον ειδικό συνεργάτη αυτού Γιώργο Χρυσόμαλλο για το πως εντοπίζονται με τη νέα τεχνολογία τα προβλήματα στη λειτουργία της πόλης και πως επιλύονται.

Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος συνοδευόταν από στελέχη της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, τον βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλο και τους πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστο Σιμορέλη, έδειξε εντυπωσιασμένος από τις εφαρμογές, ενώ του έγινε και μια επίδειξη στο αυτόματο μηχάνημα έκδοσης πιστοποιητικών, το οποίο προγραμματίζεται να λειτουργήσει τους επόμενους μήνες.

Το μεσημέρι γευμάτισε και τα είπε χαλαρά με συντρόφους του. Στο τραπέζι παρακάθισαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος, οι πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστος Σιμορέλης, ο γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Νταούλας και ο αναπληρωτής αυτού Χρήστος Μπάτζιος, μέλη της Νομαρχιακής, λοιπά στελέχη, η δημοσιογράφος Ευαγγελία Σωτηρίου κ.α..

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο τραπέζι με στελέχη του κόμματος στα Τρίκαλα. Πηγή φωτογραφίας: trikalavoice.gr

Το μενού περιελάμβανε μεταξύ άλλων… αρνάκι, ντολμαδάκια, γλυκαδάκια και πολλές σαλάτες. Το τραπέζι πάντως ήταν… ρεφενέ, καθώς ο Χρήστος Μπάτζιος κάθισε στην είσοδο και έπαιρνε ένα 20ευρω απ’ τον καθένα που προσέρχονταν. Έτσι για να μην ψάχνονται στο τέλος ποιος θα πληρώσει…

Ακολούθησε η κεντρική του ομιλία στο πλαίσιο του διαλόγου για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

HJ με πληροφορίες από trikalavoice.gr

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: