“Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει την πλήρη ευθύνη για τις εικόνες ντροπής”, καταγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ

File Photo: “Οι πρακτικές της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά συνέχεια του κράτους της δεξιάς των δεκαετιών του ’50 και ’60”, καταγγέλει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. @amna_news




Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει την “κυβέρνηση της ΝΔ”, όπως αναφέρει για τις “εικόνες ντροπής με άνδρες των ΜΑΤ” στα χτεσινά επεισόδια μετά την πορεία μνήμης για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εξής:

  • ”Η ακραία καταστολή που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας εναντίον των διαδηλωτών, στην πορεία για τη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου, έχει ως μοναδικό στόχο να εκφοβίσει το κίνημα της νεολαίας που αντιστέκεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον.
    Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει την πλήρη ευθύνη για τις εικόνες ντροπής, με άντρες των ΜΑΤ να εξευτελίζουν διαδηλωτές, που εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Αθήνας.
    Παρά το δήθεν “σύγχρονο” προφίλ που επιχειρεί να φιλοτεχνήσει, οι πρακτικές της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά συνέχεια του κράτους της δεξιάς των δεκαετιών του ’50 και ’60”.

“Πυρά” και από το ΚΙΝΑΛ

Με σχόλιο του στα social media ο Εκπροσώπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, αναφερόμενος στο ίδιο ζήτημα ζητά να διερευνηθεί η υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες. Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση του κ. Χρηστίδη.

  • “Ο ρόλος της ελληνικής αστυνομίας είναι να προστατεύει τους πολίτες. Είναι προφανές,πως οι εικόνες και τα γεγονότα που είδαμε όλοι μας στο διαδίκτυο πρέπει να διερευνηθούν και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μετατρέπεται σε πρωταγωνιστή της βίας.”

Mε ανακοίνωσείς ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Στο Συνήγορο του Πολίτη στέλνει η ΕΛΑΣ το βίντεο , αυτό είναι το επίμαχο φωτογραφικό καρέ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: