Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού: Τρεις τραυματίες, απεγκλωβίστηκαν πέντε άτομα

Πυροσβέστες απεγκλωβίζουν ανθρώπους που εγκλωβίστηκαν στο ξενοδοχείο Athenaeum Palace στη Λεωφ. Συγγρού 123 όταν ξέσπασε πυρκαγιά, Αθήνα, Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε νωρίτερα στο ξενοδοχείο Athenaeum Palace, επί της λεωφόρου Συγγρού στον Νέο Κόσμο. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβερστική Υπηρεσία, απεγκλωβίστηκαν συνολικά πέντε άτομα από το ξενοδοχείο, δύο από το εσωτερικό κλιμακοστάσιο και τρία με κλιμακοφόρο όχημα της ΠΥ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου, πιθανόν σε μικρή κουζίνα, αλλά λόγω του πυκνού καπνού αρχικά φαινόταν ότι ήταν στον 6ο όροφο.

Στο τόπο της πυρκαγιάς έσπευσαν 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα, οι οποίοι την έσβησαν σχεδόν αμέσως, ωστόσο παραμένουν όλες οι δυνάμεις μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα στο κτίριο για τυχόν άλλους εγκλωβισμένους.

Η πυρκαγιά στη 1 το μεσημέρι τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, το ΕΚΑΒ παρέλαβε 2 γυναίκες, 24 και 32 ετών και 1 άνδρα 24 ετών. Η 24χρονη διασωληνώθηκε λόγω εισπνευστικού εγκαύματος. Η κατάσταση των άλλων δύο τραυματιών είναι καλή.

Hellas Journal, με πληροφορίες από ΕΡΤ

Συνελήφθη 18χρονος μαθητής για τη ρίψη καπνογόνου και κροτίδας στο Λύκειο Πάτρας

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: