Πτήση τρόμου από Αθήνα για Κεφαλλονιά: Λαχτάρησαν οι επιβάτες, ανάμεσά τους παιδιά [video]

«Ενιωσα σαν να ήταν τα τελευταία λεπτά της ζωής μου», σημειώνει ο επιβάτης. opentv




Στιγμές τρόμου έζησαν 90 επιβάτες που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν για Κεφαλονιά. Οι περίπου 90 επιβάτες ξεκίνησαν την πτήση με αρκετές ώρες καθυστέρηση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά τελικά γύρισαν ξανά πίσω με δύο αποτυχημένες προσπάθειες προσγείωσης και τρόμο να επικρατεί στην καμπίνα. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου! Παιδιά έκλαιγαν», αναφέρει στο OPEN TV επιβάτης που βρέθηκε στη συγκεκριμένη πτήση.

Για μια πτήση με τη Sky Express που θα κρατούσε κανονική πολύ λίγη ώρα, άνθρωποι κατατρόμαξαν. Όλα ξεκίνησαν βράδυ Κυριακής και τελείωσαν ξημερώματα Δευτέρας. Οι καταγγελίες των επιβατών της πτήσης της Sky Express από την Αθήνα για την Κεφαλονιά προκαλούν οργή.

Τα όσα διαδραματίστηκαν αποκαλύφθηκαν από καταγγελίες επιβατών, το βράδυ της Κυριακής, στον ant1news.gr. Όπως ανέφεραν επιβάτες, η πτήση 260 της Sky Express από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Κεφαλονιά απογειώθηκε με πολλές ώρες καθυστέρηση από το διεθνές αεροδρόμιο. Λίγη ώρα αφού είχε απογειωθεί το αεροπλάνο, όμως ο πιλότος ενημέρωσε τους επιβάτες πως υπήρχε μηχανική βλάβη και έπρεπε να επιστρέψει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μαρτυρία για την πτήση του τρόμου με τη SkyExpress
Η πτήση 260 ήταν προγραμματισμένη να φύγει στις 17:45 της Κυριακής (22.12.2019) αλλά λόγω της κακοκαιρίας το αεροπλάνο, τελικά, απογειώθηκε περίπου στις 22:00. «Όταν μπήκαμε στο αεροπλάνο, με την απογείωση, χωρίς να έχει πάρει το τελικό ύψος που παίρνει συνήθως μια πτήση εσωτερικού, έπειτα από περίπου πέντε με επτά λεπτά, μας ανακοίνωσε ο πιλότος ότι επιστρέφουμε επειγόντως στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω τεχνικής βλάβης», είπε ο Παναζιώτης Λέζος, ένας από τους επιβάτες μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο OPEN.

Στην αρχή, τόνισε ο επιβάτης, υπήρξε μια ανησυχία, αλλά όχι πανικός. Όταν όμως το αεροπλάνο άρχισε να τραντάζεται από τις αναταράξεις, τα πράγματα άλλαξαν. Επί 40 λεπτά το αεροπλάνο πετούσε πάνω από την Αθήνα και προσπαθούσε να κάνει προσγείωση.

Ανάμεσα στους 90 επιβάτες της Sky Express ήταν και τρία παιδάκια, περιέγραψε ο Παναγιώτης Λέζος. «Ήταν τρία μικρά παιδιά ασυνόδευτα και τρία – τέσσερα βρέφη αλλά και άνθρωποι που είχαν προβλήματα υγείας. Τα παιδάκια έκλαιγαν, ήταν σε πανικό, είχαν χάσει το χρώμα τους». Δεν έκρυψε ότι κι εκείνος, τρομοκρατήθηκε. «Εγώ νόμιζα ότι ήταν τα τελευταία λεπτά της ζωής μου. Πέρα από την ανακοίνωση που μας πανικόβαλε, υπήρχαν αναταράξεις φοβερές».

ΕΘΝΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: